Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

11-10Verkoop kerstkaarten 2021 gestart!
3-9Hopelijk blijft u ons steunen
2-9DvdM 2021 - Mariagna
2-9Deelneemsters nu leiders wijk
3-9Nieuw recept vulling kniepertjes
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Bezoek uit Curaçao!

Bezoek uit Curaçao!

Op zaterdag 22 juni zijn onze leaguewedstrijden bezocht door de op Curaçao woonachtige Nederlanders Ruben Esselink, Michel Bon en Marc Brummelhuis. Ruben en Marc hebben een prachtig Eco Resort op Curaçao, genaamd Morena Eco Resort: www.morenaresort.com  En Marc heeft tevens een bedrijf genaamd Techniek & Design, dat schitterende interieurwinkels heeft op Aruba, Curaçao en Bonaire: www.techniekdesign.com 

       

Het bezoek van Ruben, Michel en Marc is tot stand gekomen dankzij Sjef Hendriks, de penningmeester van Stichting Aros de Esperanza, en oprichter van Adviesgroep JMH, die ondernemers ondersteunen en adviseren bij financiële, administratieve, juridische en fiscale zaken: www.jmh.nl

 

Curaçao ligt op een vliegafstand van slechts één uur van Medellín, dus hopelijk kunnen we in de toekomst nog veel meer bezoekers verwachten van de Nederlandse Antillen. Het zou bijvoorbeeld misschien fiscaal zeer interessant kunnen zijn voor bedrijven op Curaçao, Aruba en Bonaire om ons project te ondersteunen. Ons project is momenteel werkzaam in 8 arme wijken van Medellín, dus wellicht zouden bijvoorbeeld 8 bedrijven op Curaçao bereid willen zijn om elk één van onze 8 wijken te gaan ondersteunen.

 

Een andere zeer interessante optie zou wellicht kunnen zijn dat bedrijven op de Antillen Nederlandstalige stagiaires zouden kunnen gaan bekostigen die in ons project in Medellín aan de slag zouden kunnen gaan. Ons project is namelijk zo hard groeiend dat Guido dringend Nederlandstalige mensen nodig heeft ter plaatse in de organisatie om alles in goede banen te kunnen blijven leiden! Het bijhouden van de Nederlandse versie van de website en het schrijven van projectvoorstellen aan Nederlandse en Antilliaanse bedrijven en organisaties zouden bijvoorbeeld mogelijke taken van stagiaires kunnen zijn.

 

Hierbij willen wij Ruben, Michel en Marc heel hartelijk bedanken voor hun bezoek aan ons project. Ook willen wij Sjef Hendriks heel hartelijk bedanken voor het attenderen van Ruben, Michel en Marc op ons project. En speciaal willen wij hierbij Tim Vonk heel hartelijk bedanken voor het vervoeren van Ruben, Michel en Marc van hun hotel naar onze leaguewedstrijden en voor het rondleiden van hen in en buiten Medellín. 

 

  V.l.n.r.: Marc, Ruben, Guido, Tim en Michel

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl