Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

11-10Verkoop kerstkaarten 2021 gestart!
3-9Hopelijk blijft u ons steunen
2-9DvdM 2021 - Mariagna
2-9Deelneemsters nu leiders wijk
3-9Nieuw recept vulling kniepertjes
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Bezoek Sjef Hendriks en vrienden

Bezoek Sjef Hendriks en vrienden

Op donderdag 20 februari heeft onze penningmeester Sjef Hendriks ons sociaal basketbalproject in Medellín bezocht samen met de Nederlanders Patrick Slobbe, Michael Hulscher en Tim Vonk. En ook was Yessica meegekomen, de Colombiaanse vriendin van Patrick, tot grote vreugde van de deelnemende meisjes aan ons project. Verleden jaar waren Patrick en Yessica namelijk ook al eens langsgekomen bij ons project, wat de meisjes zeer leuk hadden gevonden. 

Sjef, Patrick en Michael hebben sinds kort Ducasa Handelshuys opgericht met vestigingen op Curaçao en Aruba: www.ducasa-handelshuys.com. Plus Michael is tevens o.a. eigenaar van het bedrijf Ecobility dat is gespecialiseerd in het vinden van duurzame verlichtingsoplossingen: www.ecobility-benelux.nl. En Tim geniet al enkele jaren van zijn welverdiend pensioen.

Sjef, Patrick, Yessica, Michael  en Tim hebben eerst onze training in de wijk 8 de Marzo bezocht, waar zij tevens een partijtje basketbal hebben meegespeeld met de deelnemende meisjes. En daarna hebben zij ook nog een training van ons bezocht in de wijk Efe Gómez. 


Hierbij willen wij hen heel hartelijk bedanken voor hun bezoek aan ons project. De deelnemende meisjes aan ons project vinden een bezoek van buitenlandse personen altijd heel erg leuk en zeer speciaal. Zo vaak komt dit namelijk niet voor in hun leven. Ook willen wij Patrick en Yessica bedanken voor het meenemen van stroopwafels voor de meisjes. Daar zijn ze helemaal gek op! 

En speciaal willen wij hierbij Tim heel hartelijk bedanken voor het vervoeren van Sjef, Patrick, Yessica en Michael van hun hotel naar onze trainingen en voor het rondleiden van hen in en buiten Medellín.

Zie hierbij 13 foto's van het bezoek, evenals 2 video's:

 

- video partijtje basketbal samen met Sjef en Patrick: http://youtu.be/Efu9hLsyc8c

- video partijtje basketbal samen met Michael en Tim: http://youtu.be/KEMfOmlvQuA
 

   
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl