Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

11-10Verkoop kerstkaarten 2021 gestart!
3-9Hopelijk blijft u ons steunen
2-9DvdM 2021 - Mariagna
2-9Deelneemsters nu leiders wijk
3-9Nieuw recept vulling kniepertjes
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Toen en Nu - deel 1

Toen en Nu - deel 1

Hierbij deel 1 van onze nieuwe vaste rubriek "Toen & Nu". In deze rubriek zullen wij elke keer 2 foto's laten zien van een deelneemster aan ons sociaal basketbalproject in Medelin, Colombia. Foto 1 is van toen zij pas was toegetreden tot ons project en foto 2 is van nu, minstens 3 jaar later, nog altijd deel uitmakend van ons project.

Het leuke aan ons sociaal basketbalproject in Colombia is namelijk o.a. dat je alle deelneemsters kan zien opgroeien en de grote verbeteringen en vooruitgangen mee maakt in hun gedrag. De meeste deelneemsters zaten namelijk vol kattekwaad toen ze toetraden tot ons project.

In deze allereerste versie van onze nieuwe rubriek hebben wij 2 foto's van Daniela Foronda, samen met Guido Broekhuizen, de oprichter van Aros de Esperanza. Daniela was nogal een zeer grote belhamel toen zij toetrad tot ons project, vrijwel altijd betrokken bij opstootjes of vechtpartijtjes, en met studeren nam zij het niet zo nauw. Nu is zij echter een stuk kalmer persoon en doet zij het fantastisch op school met nog zelden een onvoldoende.

 

 
 29 oktober 2011  2 december 2014

Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl