Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

12-10Verkoop Kerstkaarten editie 2022
31-8Deelneemster v/d Maand: Allisson
30-8Smikkelen in de wijken
29-8Kandidates schooltenue 2023
26-8Proefproject: moeders basketballen
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Uniformen en projectpassen

Uniformen en projectpassen

Komende zaterdag gaan de coaches en Guido naar een kleermaker om hun maten te laten opnemen m.b.t. de te laten maken werkkleding. De bedoeling is dat eind februari de kleding voor de coaches en Guido klaar is.

 

Iedere coach krijgt 2 officiële werkshirts (één met kraag, één zonder), 2 shorts, en een trainingspak. De officiële kleur van de werkkleding wordt lichtblauw.

 

De gratis uniformen voor de speelsters zal pas worden besteld nadat de vergaderingen (m.b.t. het in te voeren reglement) met hun ouders heeft plaats gevonden. Alleen speelsters waarvan hun ouders akkoord zijn gegaan met het reglement kunnen namelijk deel blijven uitmaken van het programma.

 

Komende donderdag vindt al een vergadering plaats met een grafisch ontwerper die de projectpassen voor alle speelsters en coaches wil gaan verzorgen. Het grafisch bureau heeft rond de 10 proefvoorbeelden gemaakt die we donderdag gaan beoordelen.

 

De projectpassen voor de coaches en Guido kunnen dan al gemaakt worden. De projectpassen voor de speelsters zullen worden besteld na de vergaderingen met hun ouders rondom het in te voeren reglement.


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl