Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

11-10Verkoop kerstkaarten 2021 gestart!
3-9Hopelijk blijft u ons steunen
2-9DvdM 2021 - Mariagna
2-9Deelneemsters nu leiders wijk
3-9Nieuw recept vulling kniepertjes
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Dag 1 eindtoernooi 2019: 8 en 10 jr

Dag 1 eindtoernooi 2019: 8 en 10 jr

Op maandag 25 november is dag 1 begonnen van ons eindtoernooi 2019. Dag 1 is de kwalificatiedag voor onze teams t/m 8 en 10 jaar. Het toernooi zal in totaal minstens 9 dagen in beslag gaan nemen vanwege het grote aantal deelnemende meisjes aan ons project (ruim 650). Het toernooi is verdeeld in 4 delen:
- dag 1 en 2: toernooi teams t/m 8 en 10 jaar
- dag 3, 4 en 5: toernooi teams t/m 12 en 14 jaar

- dag 6, 7 en 8: toernooi teams t/m 16 en 18 jaar

- dag 9: toernooi teams t/m 23 jaar plus toernooi 3-tegen-3 

 

Het toernooi is verdeeld in kwalificatiedagen volgens het NBA-systeem (oost en west gescheiden) en vervolgens finaledagen waaraan de beste 4 teams per leeftijdscategorie deelnemen (de 2 beste teams van oost en de 2 beste teams van west). De teams van de oostkant van Medellin zijn onze 4 wijken Popular 1 (bruin), El Jardín (geel), San Pedro (groen) en 8 de Marzo (oranje). De teams van de westkant van Medellin zijn onze 4 wijken Hato Viejo (lichtblauw), Efe Gómez (paars), Aures 1 (rood) en Blanquizal (roze).

 

De speellocatie is Comfama Aranjuez, centraal gelegen t.o.v. onze 8 wijken, waar wij ook dit jaar weer een indoorhal en buitenveld hebben gehuurd voor 9 dagen. Plus op de finaledagen nodigen wij na afloop ook alle teams en hun familieleden uit voor de mooie zwembaden van Comfama Aranjuez. De hoge huur van de speellocatie is elk jaar weer een grote aanslag op ons budget, maar de locatie is zeer veilig, en daarop staat natuurlijk geen prijs.

Zoals altijd vervoeren wij alle teams en hun familieleden gratis met grote bussen naar de speellocatie. Plus ook huren wij officiële scheidsrechters in om alle wedstrijden in goede banen te leiden. En net als verleden jaar hebben wij ook dit jaar weer mooie kampioensbekers gekocht. Plus uiteraard ontbreken ook onze traditionele toernooimedailles niet, een traditie die al jaren terug gaat.

  

 

 

De wedstrijden gespeeld op maandag 25 november waren allemaal zeer spannend. Uiteindelijk waren het de teams van de wijken El Jardín en 8 de Marzo die zich plaatsten voor de finaledag op woensdag 27 november m.b.t. teams t/m 8 en 10 jaar: 

- toernooi t/m 8 jaar: El Jardín-rojo en El Jardín-azul

 

- toernooi t/m 10 jaar: El Jardín-rojo en 8 de Marzo


Zoals altijd was de medaille-uitreiking echter weer het hoogtepunt van de dag, alle meisjes waren superblij met hun medaille! Zie hierbij een selectie foto's van deze erg mooie dag.

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

    

 

  

Nog meer foto's van dag 1 eindtoernooi 2019:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl