Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

12-10Verkoop Kerstkaarten editie 2022
31-8Deelneemster v/d Maand: Allisson
30-8Smikkelen in de wijken
29-8Kandidates schooltenue 2023
26-8Proefproject: moeders basketballen
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Tandheelkundige hulp Laura

Tandheelkundige hulp Laura

Ons nieuwste programma is het aanbieden van tandheelkundige hulp aan deelnemende meisjes aan ons project. Arme mensen in Colombia hebben namelijk vaak geen tandkostenverzekering, of een zeer goedkope, waardoor zij hele lange wachttijden hebben en een erg slechte behandeling. Zo zie je bijvoorbeeld heel veel arme mensen met afgebroken voortanden waarvoor zij geen geld hebben om dit te laten herstellen. Om deelnemende meisjes aan ons project met grote gebitschade te helpen hebben wij dan ook ons programma Tandheelkundige Hulp opgericht.

Op onze eerste prioriteitskandidate in 2015 m.b.t. tandheelkundige hulp hebben wij niet lang hoeven te wachten. Tijdens de trip naar het waterpretpark Parque de las Aguas op 31 januari had het deelnemende meisje Laura namelijk het lumineuze idee om niet van bovenaf de waterglijbaan te gaan glijden, maar om vanaf de onderkant van de glijbaan naar boven te gaan klimmen. Na nog geen halve meter gleed zij echter uit en belandde met haar voortand op de zijkant van de glijbaan, wat een afgebroken voortand opleverde.

Een dag later zaten we dus met haar bij de tandarts. En 3 afspraken later had zij op 16 februari weer een mooi herstelde voortand.

 

Laura met haar tante bij de tandartspraktijk waar wij altijd heen gaan 

   
 31 januari 2015 16 februari 2015

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl