Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

12-10Verkoop Kerstkaarten editie 2022
31-8Deelneemster v/d Maand: Allisson
30-8Smikkelen in de wijken
29-8Kandidates schooltenue 2023
26-8Proefproject: moeders basketballen
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Trip winnaars eindtoernooi!

Trip winnaars eindtoernooi!

Op zaterdag 26 januari zijn we met de winnende teams van ons eindtoernooi 2012 naar het spectaculaire waterpretpark "Parque de las Aguas" gegaan. Dit park ligt ruim een uur buiten Medellín en is vanwege de hoge entreeprijs (ruim 4 euro) en grote reisafstand iets waar ze tot nu toe nog nooit naar toe hadden kunnen gaan. 

 

De speelsters waren dan ook helemaal door het dolle dat ze eindelijk dit waterpretpark konden gaan leren kennen, wat voor hun echt één van hun dromen is, want dit park is echt zeer bekend in heel de regio Medellín. 

 

 

Tijdens ons eindtoernooi hadden de winnende teams winnaarscheques gekregen met daarop de uitnodiging naar het pretpark, waarmee ze maar al te graag wilden poseren bij de ingang van het Parque de las Aguas.  

 

 

 

Zoals u zich kunt voorstellen hebben de speelsters zich fantastisch vermaakt in het waterpretpark! Het is dan ook echt een zeer mooi park.

 

 

 

 

  

 

De trip naar dit pretpark is een geweldige motivatie voor al onze speelsters om dit jaar nog harder hun best te doen op trainingen en school, want al de teams die niet gewonnen hadden tijdens het eindtoernooi 2012 waren zeer jaloers op de teams die wel gewonnen hadden en dus naar dit pretpark mochten. Het jaar 2013 zal dus ongetwijfeld een zeer mooi jaar gaan worden voor ons!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl