Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

11-10Verkoop kerstkaarten 2021 gestart!
3-9Hopelijk blijft u ons steunen
2-9DvdM 2021 - Mariagna
2-9Deelneemsters nu leiders wijk
3-9Nieuw recept vulling kniepertjes
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Pony Basket 2011

Pony Basket 2011

In de maand januari wordt elk jaar in Medellín het prestigieuze basketbaltoernooi genaamd Pony Basket voor teams t/m 13 jaar gehouden. Elk jaar nemen teams uit diverse provincies van Colombia deel aan dit toernooi. De stad Medellín is altijd de locatie vanwege de centrale ligging in Colombia.

 

De doelstelling van Aros de Esperanza is om in 2013 voor het eerst deel te gaan nemen aan dit toernooi. Hiervoor willen wij reeds dit jaar een talentteam gaan vormen, die eind 2012 goed genoeg zal zijn om mee te gaan doen aan de kwalificatieronden voor plaatsing voor Pony Basket 2013.

 

Om onze huidige speelsters alvast te motiveren, hebben wij onze teams de afgelopen week uitgenodigd om enkele wedstrijden van Pony Basket 2011 te bezoeken. Met onze teams van de wijk Blanquizal (de eerste wijk waar wij ons project hebben gestart) zijn we zelfs naar de finale van Pony Basket voor meisjes geweest.

 

 

De finale werd gewonnen door een team uit de hoofdstad Bogota. Vanwege veiligheidsoverwegingen mocht het publiek slechts op één tribune plaatsnemen, wat de sfeer er echter niet minder op maakte. Vooral onze speelsters waren fanatieke toeschouwers en supporters.

 

 

  

Naast het basketbalstadion in het centrum van Medellín bevinden zich tevens enkele openbare zwembadplaatsen. Na het bezoeken van de Pony Basket wedstrijden hebben we onze teams steeds hier naar toegenomen, uiteraard tot groot plezier van onze speelsters.

 




Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl