Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

12-10Verkoop Kerstkaarten editie 2022
31-8Deelneemster v/d Maand: Allisson
30-8Smikkelen in de wijken
29-8Kandidates schooltenue 2023
26-8Proefproject: moeders basketballen
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Gezocht: cadeautjes speelsters

Gezocht: cadeautjes speelsters

Elk jaar in december geven wij al onze speelsters die over zijn naar de volgende klas een cadeautje als beloning voor hun goede schoolprestaties. In Colombia loop het schooljaar namelijk van februari t/m november.

 

Aros de Esperanza is momenteel weer druk bezig met het inzamelen van zoveel mogelijk cadeautjes om weg te kunnen geven in december. Momenteel is Guido even in Nederland en graag zou hij bij zijn terugkeer naar Colombia in begin augustus veel cadeautjes mee willen nemen.

 

Mocht u cadeautjes willen doneren, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Annette Verschure, voorzitster Aros de Esperanza, op nummer 06-23682548 of u kunt haar een e-mail sturen: annette@aros-de-esperanza.org

 

Verleden jaar waren alle gedoneerde cadeautjes allemaal erg mooi. Zo hadden we bijvoorbeeld grote sporttassen gekregen en een donatie om ruim 50 paar gymschoenen te kopen. Tevens hadden wij van een heleboel particulieren o.a. zeer mooie rugzakken, sleutelhangers, zaklantaarntjes, zijden sjaals, luxe pennen, leren schrijfmappen en blocnotes met zelfklevende memo's gekregen. Verder ook nog de leuke meisjescadeaus zoals haarspeldjes, armbandjes, kettinkjes, portemonnees, Disney sokken, stickers en ballonnen. Kortom, te veel om op te noemen allemaal.

 

Overzicht gedoneerde cadeautjes in 2011 

 

Het uitdelen van cadeautjes als beloning voor goede schoolprestaties is echt een zeer goedwerkende stimulans voor de speelsters om goed hun best te blijven doen op school. Al het hele jaar vragen onze speelsters namelijk wat ze van ons krijgen mochten ze overgaan naar de volgende klas.  

 

De meeste van de speelsters leven in grote armoede, dus zijn altijd zeer blij als ze iets krijgen. Uw cadeautjes zijn dan ook een geweldige aansporing voor hen om hun uiterste best te doen op school!

 

Zie hieronder een aantal foto's van de uitdeling van de cadeautjes in december 2011.     

 

 

  

De speelster Laura (hier samen op de foto met onze coördinatrice Andrea) had het beste schoolrapport en koos voor de basketbal

 

Speelster Diana koos voor de gymschoenen       

 

 

 

 

   

De speelsters Manuela (midden) en Jennifer (links) hadden het beste schoolrapport en kozen allebei voor de Kinzo sporttas  

 

Speelster Sara (uiterst rechts) had het op twee na beste schoolrapport en koos voor de VolkerWessels rugzak  

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl