Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

11-10Verkoop kerstkaarten 2021 gestart!
3-9Hopelijk blijft u ons steunen
2-9DvdM 2021 - Mariagna
2-9Deelneemsters nu leiders wijk
3-9Nieuw recept vulling kniepertjes
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Lars en Willem gearriveerd!

Lars en Willem gearriveerd!

Op maandag 22 februari zijn de Nederlanders Willem Kok en Lars Hendriksen gearriveerd in Medellín! Beiden komen uit Babberich (Gelderland) en zullen voor ruim 2 maanden als vrijwilliger aan de slag gaan voor Stichting Aros de Esperanza hier in Colombia. Ook hebben zij in de afgelopen maanden in Nederland mooie acties georganiseerd via hun voetbalclub SV Babberich om zo geld in te zamelen voor ons project. Hiermee hebben ze ruim 800 euro opgehaald waarvoor zij zelf kunnen gaan bepalen waaraan het wordt besteed. 

 

Hierbij willen wij Willem en Lars heel hartelijk bedanken dat zij onze organisatie in Colombia willen komen versterken en fraaie inzamelingsacties voor ons project hebben gehouden. Via onze website en facebookpagina (https://www.facebook.com/Stichting-Aros-de-Esperanza-165365240223363) zullen wij u uitgebreid op de hoogte gaan houden van de avonturen van Willem en Lars.  

 

Lars en Willem zullen verblijven bij een gastgezin in de wijk Efe Gómez, wat 1 van de 8 wijken is waar Stichting Aros de Esperanza momenteel werkt. Zie hieronder een foto van Willem (links) en Lars met hun Colombiaanse gastmoeder Clemencia.

 

  
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl