Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

12-10Verkoop Kerstkaarten editie 2022
31-8Deelneemster v/d Maand: Allisson
30-8Smikkelen in de wijken
29-8Kandidates schooltenue 2023
26-8Proefproject: moeders basketballen
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Nieuwe coaches wijken AU1, BL, EJ

Nieuwe coaches wijken AU1, BL, EJ

De Stichting Aros de Esperanza is erg blij om te kunnen melden dat wij 3 nieuwe basketbalcoaches op proefbasis hebben aangenomen. Onze groepen speelsters in de 8 wijken waar wij momenteel werken worden namelijk steeds groter waardoor wij deze groepen nu moeten gaan opsplitsen.

Het vinden van goede gemotiveerde en gekwalificeerde basketbalcoaches in Medellín is best lastig dus wij zijn zeer verheugd met de 3 nieuwe coaches. De 3 nieuwe basketbalcoaches zullen gaan werken in onze wijken Aures 1 (AU1), Blanquizal (BL) en El Jardín (EJ).
  


Voor de wijk Aures 1 hebben wij Daniela Montoya op proefbasis aangenomen. Daniela is 21 jaar, vierdejaars studente Lichamelijke Opvoeding en zelf een zeer goede basketbalspeelster.
 

 

 

 

 

 

In de wijk Aures 1 krijgen wij elke training bezoek van een koe, die uiteraard dus ook tijdens de eerste training van Daniela van de partij was!

 

 

Voor de wijk Blanquizal hebben wij Magda Bolivar op proefbasis aangenomen. Magda is 35 jaar en volgt de opleiding sportinstructrice. Net als Daniela is ook Magda een zeer goede basketbalspeelster.

 

 
 Enkele speelsters wijk Blanquizal samen met Magda (midden achterste rij, roze shirt)

 


Voor de wijk El Jardín hebben wij Yenifer Abadia op proefbasis aangenomen. Yenifer is 20 jaar, eerstejaars studente Lichamelijke Opvoeding en een zeer talentvolle basketbalspeelster. 
 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl