Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

12-10Verkoop Kerstkaarten editie 2022
31-8Deelneemster v/d Maand: Allisson
30-8Smikkelen in de wijken
29-8Kandidates schooltenue 2023
26-8Proefproject: moeders basketballen
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Tandheelkundige hulp Yaren

Tandheelkundige hulp Yaren

Op maandag 3 maart hebben wij voor Yaren, die deelneemt aan ons sociaal basketbalproject in de wijk El Jardín, de kosten van tandheelkundige hulp betaald. Drie jaar geleden (maart 2011) was Yaren namelijk op haar gezicht gevallen tijdens het buiten spelen en had toen haar beide voortanden afgebroken. Sinds haar val schaamde Yaren zich heel erg voor haar afgebroken voortanden en hield bijvoorbeeld altijd een hand voor haar mond. 

 

 

In oktober 2011 zijn wij begonnen te werken in de wijk El Jardín en Yaren trad toen gelijk toe tot ons project. Yaren is sindsdien elke week altijd zeer enthousiast aanwezig bij al onze activiteiten. Haar ouders zijn echter zeer arm en hebben geen geld voor bijvoorbeeld een tandarts. Begin maart hebben wij Yaren en haar moeder dan ook meegenomen naar een tandartspraktijk in Medellín (DentiSalud) om te kijken of ze daar de voortanden van Yaren weer in orde konden maken. 

 

 

De tandartspraktijk had gelukkig een tandarts gespecialiseerd voor kinderen en het herstellen van de voortanden van Yaren was geen probleem zeiden ze. Wij hebben dus gelijk een vervolgafspraak gemaakt en op 3 maart werd Yaren geholpen aan haar voortanden. Het resultaat mocht er zijn, zie de onderstaande foto! Yaren kan nu dus weer voluit praten en lachen zonder schaamte!

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl