Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

11-10Verkoop kerstkaarten 2021 gestart!
3-9Hopelijk blijft u ons steunen
2-9DvdM 2021 - Mariagna
2-9Deelneemsters nu leiders wijk
3-9Nieuw recept vulling kniepertjes
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Dag 8 eindtoernooi 2017

Dag 8 eindtoernooi 2017

Op maandag 18 december heeft dag 8 plaats gevonden van ons eindtoernooi 2017. Het toernooi zal in totaal 9 dagen in beslag gaan nemen vanwege het grote aantal deelnemende meisjes aan ons project (ruim 550). Het toernooi is verdeeld in 3 delen:
- dag 1, 2 en 3: toernooi teams t/m 8 en 10 jaar
- dag 4, 5 en 6: toernooi teams t/m 12 en 14 jaar

- dag 7, 8 en 9: toernooi teams t/m 16, 18 en 21 jaar

 

Op dag 1, 4 en 7 spelen de teams van onze 4 wijken aan de oostkant van Medellin hun kwalificatie-toernooi: wijken Popular 1 (bruine tenues), El Jardín (gele tenues), San Pedro (groene tenues) en 8 de Marzo (oranje tenues). En op dag 2, 5 en 8 spelen de teams van onze 4 wijken aan de westkant van Medellín hun kwalificatietoernooi: wijken Hato Viejo (lichtblauwe tenues), Efe Gómez (paarse tenues), Aures 1 (rode tenues) en Blanquizal (roze tenues). De beste 2 teams per leeftijdscategorie van elk kwalificatietoernooi gaan naar de halve finales (finaledagen). Op dag 3, 6 en 9 worden deze finaledagen gespeeld.

 

De speellocatie is Comfama Aranjuez, centraal gelegen t.o.v. onze 8 wijken, waar wij ook dit jaar weer een indoorhal en buitenveld hebben gehuurd voor 9 dagen. Plus op de finaledagen nodigen wij na afloop ook alle teams en hun familieleden uit voor de mooie zwembaden van Comfama Aranjuez. Helaas is ook dit jaar de huur wederom duurder geworden, wat een grote aanslag is op ons budget. Maar de locatie is zeer veilig, en daarop staat natuurlijk geen prijs.

Zoals altijd vervoeren wij alle teams en hun familieleden gratis met grote bussen naar de speellocatie. Plus ook huren wij officiële scheidsrechters in om alle wedstrijden in goede banen te leiden. En net als verleden jaar hebben wij ook dit jaar weer mooie kampioensbekers gekocht. Plus uiteraard ontbreken ook onze traditionele toernooimedailles niet, een traditie die al jaren terug gaat.

 

  

 

   

 

Zoals de voorgaande 7 toernooidagen zijn ook op deze maandag 18 december alle wedstrijden weer super en op een zeer sportieve manier verlopen. En altijd volop gekte is onze medaille-uitreiking die we altijd doen, dat is elke keer weer grote blijdschap voor de deelnemende meisjes! De teams die zich hebben gekwalificeerd voor de finales t/m 16, 18 en 21 jaar op de finaledag op dinsdag 19 december zijn:

- toernooi t/m 16 jaar: Efe Gómez (#1, paarse tenues)

- toernooi t/m 18 jaar: Efe Gómez (#1, paarse tenues) 

- toernooi t/m 21 jaar: Hato Viejo (#1, lichtblauwe tenues)


Zie hierbij een kleine selectie foto's van deze erg mooie dag.

  

 

  

 

 

 

 

 

 

  

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

     

Verdere foto's van dag 8:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl