Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

12-10Verkoop Kerstkaarten editie 2022
31-8Deelneemster v/d Maand: Allisson
30-8Smikkelen in de wijken
29-8Kandidates schooltenue 2023
26-8Proefproject: moeders basketballen
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Reparaties basketbalveld Aures 1

Reparaties basketbalveld Aures 1

Ons project in de wijk Aures 1 verloopt nog altijd zeer voorspoedig. Op 14 februari 2013 zijn wij in deze wijk gestart en inmiddels hebben wij daar al zoveel deelnemende meisjes dat wij een 2e basketbalcoach zullen gaan moeten aannemen om zowel 's ochtends als 's middags basketbaltrainingen te kunnen gaan geven aan de groepen in deze wijk.

Om goed te blijven kunnen werken in de wijk Aures 1 hebben wij op woensdag 5 februari dan ook het basketbalveld van de wijk Aures 1 een opknapbeurt gegeven. Zo hebben wij o.a. een nieuwe basketbalring opgehangen omdat de vorige helaas beschadigd was en meegenomen door hangjongeren. Ook hebben wij nieuwe netjes in de ringen gehangen. En tevens hebben wij een gat, dat midden in het veld was ontstaan door regenval, opgevuld met cement.

De deelnemende meisjes waren uiteraard heel erg blij met de reparaties aan hun basketbalveld. Zie hieronder 8 foto's m.b.t. de opknapbeurt gedaan door Guido en Niels Cox, onze Nederlandse vrijwilliger die op 23 januari jl. onze organisatie voor 3 maanden is komen versterken. 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl