Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Bezoek Zinzi en Sammie

Bezoek Zinzi en Sammie

Op donderdag 10 april en zaterdag 12 april hebben de Nederlanders Zinzi Stasse en Samantha Damude ons sociaal basketbalproject in Medellín, Colombia, bezocht. Op de donderdag hebben zij eerst ons programma Basketbaltrainingen bezocht in de wijken El Jardín en 8 de Marzo. En op de zaterdag hebben zij vervolgens enkele wedstrijden bezocht van onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza", de League van Hoop.

 

Hun bezoek is tot stand gekomen door Teun Zevenhek, die momenteel als vrijwilliger werkt voor Stichting Aros de Esperanza in Medellín, en een goede vriend van hen is. 

 

De deelnemende meisjes aan ons project in de wijk El Jardín vonden het bezoek van Zinzi en Samantha prachtig! En helemaal fantastisch vonden de meisjes dat Zinzi en Samantha de hele training hebben meegedaan met hen!

 

 

 

  

 

 

 

 

Tot groot plezier van de meisjes deden Zinzi en Samantha ook mee met de wedstrijden aan het slot van de training van El Jardín! 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

De deelnemende meisjes in de wijk El Jardín hebben ongelooflijk genoten van het bezoek van Zinzi en Samantha aan hun training. Zij sprongen letterlijk een gat in de lucht van plezier!

 

 

Zie hierbij ook een beknopte video van het bezoek van Zinzi en Samantha aan de training van de wijk El Jardín: http://youtu.be/sN2tLP8F43Q

 

Op zaterdag 12 april hebben Zinzi en Samantha vervolgens ook diverse leaguewedstrijden bezocht van onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza". Elke zaterdag organiseren wij namelijk leaguewedstrijden tussen onze teams van de 8 wijken waar wij momenteel werken.

 

Op deze zaterdag werd de leagueontmoeting gespeeld tussen onze teams van de wijken Popular 1 en El Jardín. Elke leaguewedstrijd beginnen wij altijd met een gratis ontbijt voor alle deelnemende meisjes, omdat veel van hen in grote armoede leven en vaak zonder ontbijt naar de wedstrijden komen. Zie hieronder enkele foto's van deze leaguedag.  

 

 

 

 

 

 

Alle meisjes waren erg blij dat zij Zinzi en Samantha ook weer zagen tijdens de leaguedag. Iedereen wilde dan ook zeer graag met hen op de foto!  

 

 

 

Hierbij willen wij Zinzi en Samantha heel hartelijk bedanken voor hun bezoek. De deelnemende meisjes aan ons project hebben er zeer veel plezier aan beleefd, en hopelijk zien we Zinzi en Samantha dan ook snel weer terug in ons project! 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl