Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leaguedag El Jardín-Hato Viejo

Leaguedag El Jardín-Hato Viejo

Op zaterdag 13 april heeft de vriendschappelijke leagueontmoeting plaatsgevonden tussen de speelsters van onze wijken El Jardín en Hato Viejo. Vanwege het grote succes van ons sociaal basketbalproject in de wijk El Jardín hebben zich daar sinds het begin van dit jaar nu al ruim 40 nieuwe speelsters aangemeld. Het was deze zaterdag dan ook een zeer gezellige dag!

 

 

De wedstrijden vonden plaats op het basketbalveld van de wijk El Jardín. Normaliter starten we een leagueontmoeting altijd om 8 uur 's ochtends, maar deze keer zijn we gestart om 10:30 omdat een lokale tv-zender live-fragmenten van onze wedstrijden wilde uitzenden. Alle ouders van de onze speelsters zaten dan ook de hele dag aan hun tv gekluisterd! 

 

Uiteraard zijn we zoals gewoonlijk ook deze leaguedag weer begonnen met het uitdelen van een gratis ontbijt aan al onze speelsters. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 11:00 werd er vervolgens begonnen met de eerste wedstrijd, speelsters 9 t/m 10 jaar: El Jardín in het rood; Hato Viejo in het blauw. In deze categorie heeft de wijk El Jardín nu al ruim 25 speelsters!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De hele wedstrijd t/m 10 jaar verliep in een uitstekende sportieve sfeer, wat zeer leuk was om te zien. En zoals altijd sluiten we een wedstrijd altijd af met de speelsters de handen laten schudden met de tegenstandsters.

  

 

 

De tweede wedstrijd van de dag was de wedstrijd t/m 14 jaar. El Jardín speelde in het geel en Hato Viejo in het oranje.  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De derde wedstrijd van de dag was de wedstrijd t/m 8 jaar: El Jardín speelde in het rood en Hato Viejo in het blauw. Vanwege de communie van diverse speelsters had het team van El Jardín slechts de beschikking over 4 speelsters in deze leeftijdscategorie. Desondanks speelde het team van El Jardín een uitstekende wedstrijd!   

 

 

 

 

 

 

 

 

De vierde wedstrijd van de dag was de wedstrijd van de speelsters t/m 12 jaar. El Jardín speelde in het oranje en Hato Viejo in het geel.    

 

 

 

 

 

 

En als afsluiting van de leaguedag werd de vijfde en laatste partij van de dag gespeeld tussen de speelsters t/m 16 jaar. Ook deze partij verliep zeer goed met allemaal uitstekend gedrag van de speelsters!

 

 

 

 

 

De volgende leagueontmoeting die op het programma staat is de leaguedag tussen onze teams van Aures 1 en Efe Gómez op zaterdag 27 april. Voor de speelsters van Aures 1 wordt dit hun eerste leaguedag, dus zij zijn momenteel zeer hard aan het trainen om goed voor de dag te komen!

 

Op zaterdag 20 april zal er geen leagueontmoeting plaatsvinden want op deze dag zullen wij maar liefst 4 oudervergaderingen gaan houden met de ouders van onze speelsters in de wijken waar we werken. 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl