Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Lars en Willem gearriveerd!

Lars en Willem gearriveerd!

Op maandag 22 februari zijn de Nederlanders Willem Kok en Lars Hendriksen gearriveerd in Medellín! Beiden komen uit Babberich (Gelderland) en zullen voor ruim 2 maanden als vrijwilliger aan de slag gaan voor Stichting Aros de Esperanza hier in Colombia. Ook hebben zij in de afgelopen maanden in Nederland mooie acties georganiseerd via hun voetbalclub SV Babberich om zo geld in te zamelen voor ons project. Hiermee hebben ze ruim 800 euro opgehaald waarvoor zij zelf kunnen gaan bepalen waaraan het wordt besteed. 

 

Hierbij willen wij Willem en Lars heel hartelijk bedanken dat zij onze organisatie in Colombia willen komen versterken en fraaie inzamelingsacties voor ons project hebben gehouden. Via onze website en facebookpagina (https://www.facebook.com/Stichting-Aros-de-Esperanza-165365240223363) zullen wij u uitgebreid op de hoogte gaan houden van de avonturen van Willem en Lars.  

 

Lars en Willem zullen verblijven bij een gastgezin in de wijk Efe Gómez, wat 1 van de 8 wijken is waar Stichting Aros de Esperanza momenteel werkt. Zie hieronder een foto van Willem (links) en Lars met hun Colombiaanse gastmoeder Clemencia.

 

  
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl