Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Bezoek Marijke en Peter

Bezoek Marijke en Peter

Op maandag 2 november heeft ons project bezoek gehad van de Nederlanders Marijke en Peter van den Oever. Deze maandag was een publieke feestdag en hebben wij Marijke en Peter een rondleiding gegeven door 2 van de 8 wijken waar wij momenteel werken.

Op het moment van het publiceren van dit artikel hadden wij helaas nog niet de foto´s binnen van hun bezoek. Wel hebben wij al de foto´s van de besteding van de spontane donatie van Marijke en Peter binnen. Na de rondleiding kregen wij namelijk 100.000 Colombiaanse pesos van hen om te besteden aan de aanschaf van 4 nieuwe basketballen. Door de betonnen ondergrond van de basketbalvelden in Medellín slijten onze basketballen namelijk nogal hard.

Samen met het resterende overgebleven bedrag van de donatie van de Nederlandse ambassade m.b.t. het laten maken van nieuwe uniformen en familie-uitjes hebben wij in totaal gelijk 20 nieuwe basketballen van het merk Molten gekocht voor onze groepen in de wijk San Pedro. Zie hierbij 2 foto's van deze nieuwe basketballen met de deelnemende meisjes aan ons project in San Pedro. 

  

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl