Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Finale eindtoernooi 2019: 23 jr

Finale eindtoernooi 2019: 23 jr

Op vrijdag 13 december vond dag 9 plaats van ons eindtoernooi 2019, wat de Finaledag was m.b.t. de leeftijdscategorie t/m 23 jaar. Deze  Finaledag bestond uit de finale tussen het beste team van de oostkant van Medellín en het beste team van de westkant van Medellín. 

Zie ook onze nieuwsartikels m.b.t. dagen 1 t/m 8 van ons eindtoernooi 2019 voor een verslag van deze dagen, alsmede een uitgebreider uitleg van ons toernooi.

 

Alle deelnemende wijken waren er dit jaar erg op gebrand om de teams van de wijk El Jardín eindelijk van hun troon te stoten. Al verscheidene jaren domineren de teams van El Jardín namelijk deze toernooien; elk jaar gaan ze er met alle titels vandoor, of op 1 na (in 2014 alle titels, in 2015 op 1 na alle titels, in 2016 wederom alle titels, in 2017 weer op 1 na alle titels, in 2018 vervolgens weer alle titels). 

 

Ondanks de grote inspanningen gedurende het hele jaar waarin alle wijken zeer hard hadden getraind en veel progressie hadden geboekt, lukten het de overige 7 wijken helaas toch niet om dit jaar de hegemonie van de wijk El Jardín op onze eindtoernooien te doorbreken. Aan het eind van deze Finaledag was het toch weer de wijk El Jardín die wederom met succes hun gewonnen titel van de voorgaande jaren prolongeerde. Het team van Aures 1 had dit jaar grote vooruitgang geboekt, maar kwam helaas toch te kort in de finale.

 

Zie hieronder de uitslag van de Finaledag op vrijdag 13 december 2019:

 

Leeftijdscategorie t/m 23 jaar (finale):

- El Jardín (#1 Oost) tegen Aures 1 (#1 West) - winnaar El Jardín (uitslag 55-12) 

 

Voor de winnaars van het Finaletoernooi is het altijd helemaal een superdag want de prijs voor de kampioenteams is namelijk een gratis trip naar een prachtig recreatiepark (Parque de las Aguas). En ook hadden we voor het 4e opeenvolgende jaar weer hele mooie kampioensbekers laten maken voor de winnende teams! 

 

 

 

Zie hierbij een selectie foto's van de Finaledag op vrijdag 13 december: 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Nog meer foto's van dag 9 eindtoernooi 2019:

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl