Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Sampling Luikse wafels aug 2017

Sampling Luikse wafels aug 2017

Op vrijdag 18 augustus hebben wij wederom een sampling gehouden van onze zelfgemaakte Luikse wafels onder diverse groepen deelneemsters aan ons sociaal basketbalproject in Medellín, Colombia. Al geruime tijd lopen we namelijk met het idee om een eigen bedrijfje in Colombia op te zetten, genaamd Wafles de Esperanza, waarmee wij deelnemende meisjes aan ons project een parttime baan willen geven waarmee zij dan hun collegegeld kunnen gaan betalen van een vervolgstudie na de middelbare school.

De Luikse wafels zijn een groot succes onder de groepen deelneemsters aan ons project! Elke keer hebben ze allemaal binnen een paar minuten de Luikse wafels helemaal opgesmikkeld. Plus altijd vragen ze ons waar ze de wafels kunnen kopen. Als we dan zeggen dat we die zelf maken geloven zij ons in eerste instantie altijd niet, zo lekker vinden zij ze namelijk, dus die moeten haast wel uit een speciale bakkerij komen denken ze.

Met het goed krijgen van het recept van de Luikse wafels hebben wij inmiddels dan ook al geen moeite meer. Het is alleen nu nog zaak om een groot industrieel Luiks wafelijzer te vinden waarmee per keer vele wafels kunnen produceren. Hebben wij die eenmaal gevonden dan kunnen wij gelijk aan de slag met de productie en verkoop.


Zie hieronder enkele foto´s van het testen van de Luikse wafels door groepen deelneemsters aan ons project.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl