Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Nieuwe jaar alweer begonnen!

Nieuwe jaar alweer begonnen!

Na een korte welverdiende Nieuwjaarsvakantie van onze coaches is op maandag 14 januari het nieuwe jaar voor ons alweer begonnen. Om het jaar voor ons project officieel in te luiden hebben we van de eerste trainingen feestelijke openingen gemaakt en speelsters op stroopwafels getrakteerd. Het was heel leuk om te zien dat de speelsters allemaal in hun nette kleren naar de eerste training waren gekomen.

 

 

Een stroopwafel kennen ze helemaal niet in Colombia, dus de speelsters zijn altijd heel erg blij als Guido weer stroopwafels uit Nederland heeft ontvangen om aan hen uit te delen. Stroopwafels vinden ze namelijk allemaal overheerlijk!

 

Helaas hadden we niet voldoende stroopwafels voor al onze speelsters. Hopelijk worden er echter binnenkort weer voldoende wafels opgestuurd naar Colombia. Mocht u ook stroopwafels voor onze speelsters willen doneren en opsturen naar Colombia, dan kunt u dit doen naar het volgende adres:
Guido Broekhuizen,

Carrera 65B, # 52-C-05,

Interior 201,

Barrio Florida Verde,

Antioquia,

Colombia.


Onze speelsters zijn allemaal zeer gemotiveerd om dit jaar op school weer goed hun best te gaan doen en zich correct te gedragen, want allemaal willen ze dit jaar kampioen worden m.b.t. de editie 2013 van onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza".  

 

 

2013 wordt tevens een zeer belangrijk jaar voor ons want we hebben veel ideeën en plannen die we graag dit jaar uitgevoerd zien worden. Op zaterdag 2 februari zal er een groot overleg plaatsvinden tussen de coaches en Guido om al onze doelstellingen voor 2013 te bepalen en de juiste strategieën te kiezen om deze doelstellingen te gaan behalen.  

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl