Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Programma wijk Blanquizal

Programma wijk Blanquizal

Alweer drie jaar geleden, in februari 2008, is Aros de Esperanza begonnen met haar project. De eerste wijk waar we toen zijn begonnen met ons sociaal basketbalprogramma was de wijk Blanquizal. Deze wijk is geen makkelijke wijk om te werken, aangezien daar veel mensen wonen die zijn gevlucht van het platteland vanwege het vele geweld veroorzaakt door het interne conflict tussen regering, guerrillabewegingen, paramilitairen en drugskartels.

 

Aros de Esperanza is dan ook zeer blij om te vermelden dat we geweldige resultaten bereiken in Blanquizal. Wat ooit is begonnen als een programma met slechts 5 meisjes in deze wijk, is momenteel uitgegroeid tot een programma in Blanquizal met ruim 80 speelsters!

 

 

De blijvende aanwezigheid van Aros de Esperanza over de laatste jaren in Blanquizal begint steeds meer zijn vruchten af te werpen. Veel ouders en wijkbestuurders zien de grote vooruitgang van hun dochters qua sociaal gedrag en schoolresultaten, met gevolg dat nu steeds meer meisjes zich opgeven voor ons programma. 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl