Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Officieel reglement

Officieel reglement

Aros de Esperanza is blij om te vermelden dat in februari een officieel reglement voor de speelsters wordt ingevoerd. Wil een speelster deel blijven uitmaken van het basketbalprogramma dan moeten haar ouders het reglement ondertekenen voor akkoord.

 

Tot nu toe was Aros de Esperanza redelijk soepel met de regels, maar in het kader van de professionalisering van de organisatie komt hierin nu verandering. In januari is de laatste hand gelegd aan het reglement.

 

Het reglement bevat diverse gedragsregels, zoals zich correct moeten gedragen aan de hand van gepaste normen en waarden, en goed je best moeten doen op school.

 

Het reglement bevat namelijk de regel dat een speelster naar school moet gaan en niet meer dan één onvoldoende op haar rapport mag hebben. Heeft een speelster meer dan één onvoldoende dan mag ze niet deelnemen aan wedstrijden en festivals, totdat ze de onvoldoende(s) heeft omgebogen in voldoende(s).

 

Tevens bevat het reglement regels zoals het op tijd moeten zijn voor trainingen en wedstrijden, geschikte kleding moeten dragen tijdens trainingen en zorg moeten dragen voor uniform en projectpas.

 

Verder bevat het reglement uiteraard een verbod op het gebruik van drugs.

 

In februari zal in elke wijk met de ouders en speelsters worden vergaderd m.b.t. de nieuwe bepalingen. Tevens zal op diezelfde dag een presentatie worden gegeven over Aros de Esperanza.


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl