Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Familiedag Blanquizal

Familiedag Blanquizal

Op zondag 13 juni vond de familiedag van de wijk Blanquizal plaats. Elke 3 maanden nodigt Aros de Esperanza haar speelsters en hun familie uit naar een recreatiepark om daar een leuke tijd te beleven.

 

Aangezien ons aantal speelsters sterk is gegroeid in het laatste jaar is het organisatorisch moeilijk geworden om alle wijken tegelijkertijd uit te blijven nodigen voor familiedagen. Hierdoor hebben we besloten om voortaan niet meer dan maximaal 2 a 3 wijken tegelijkertijd mee te nemen.

 

Op 13 juni hadden we alleen de wijk Blanquizal uitgenodigd. Afgelopen maand was er namelijk een nieuw recreatiepark geopend net buiten Medellín, genaamd Parque Ditaires. Aangezien dit park nieuw voor ons is, hadden we besloten om slechts met 1 wijk daar naar toe te gaan als een soort testcase om te kijken hoe het park ons zou bevallen en of er goed overzicht is te houden op alle speelsters.

 

Blanquizal is onze grootste wijk qua aantal speelsters. In deze wijk hebben we ruim 70 speelsters. Samen met de familie zijn dit altijd rond de 150 personen die deelnemen aan een familiedag. Op deze familiedag hadden we dan ook weer 2 grote schoolbussen ingehuurd om iedereen te kunnen vervoeren.

 

Heel fijn om te zien was dat er deze keer maar liefst 50 ouders meegingen met hun dochters. Elke familiedag zijn er steeds meer ouders die meegaan. Onze familiedagen hebben dus een uitstekend effect qua stimuleren van samen tijd doorbrengen.

 

 

Speelsters bus 1 wachtend op de bus

 

Wachten om naar binnen te mogen gaan 

 

Parque Ditaires is echt een schitterend recreatiepark met een groot golfslagbad, waterglijbanen en diverse andere zwembaden.

 

 

 

De hele dag verliep perfect. Vooral het grote golfslagbad en de glijbanen vonden de speelsters fantastisch. En vanaf een centrale locatie in het zwembad was het makkelijk voor onze coaches om iedereen in de gaten te blijven houden.

 

Wij hebben dan ook reeds met de leiding van het recreatiepark gepraat over het organiseren van verdere familiedagen in hun park met onze andere wijken. Het management van het park zal deze familiedagen gaan steunen door onze groepen met een grote korting toe te laten. De komende maand zullen we dan ook al onze andere wijken gaan uitnodigen naar dit recreatiepark voor hun familiedag.

   

Het golfslagbad was een grote hit bij de speelsters

 

   

Veel broertjes van de speelsters waren meegekomen

  

   

Coach Amanda & 2 speelsters

   

 

   

  

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl