Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Finales eindtoernooi 2019: 8 en 10 jr

Finales eindtoernooi 2019: 8 en 10 jr

Op woensdag 27 november vond dag 2 plaats van ons eindtoernooi 2019, wat de Finaledag was m.b.t. de leeftijdscategorieën t/m 8 en t/m 10 jaar. Deze  Finaledag bestond uit halve finales en finales. En aan het eind van de dag mochten alle deelneemster en hun familieleden ook naar het zwembad, zoals we altijd doen tijdens Finaledagen.


In de halve finales spelen in elke leeftijdscategorie de nummers 1 van sector Oost tegen de nummers 2 van sector West en de nummers 1 van sector West tegen de nummers 2 van sector Oost. Zie ook ons nieuwsartikel m.b.t. dag 1 van ons eindtoernooi 2019 voor een verslag van deze dag, alsmede een uitgebreider uitleg van ons toernooi. 

Het hele jaar door hadden al onze teams weer super hard getraind om uitstekend voor de dag te komen op het eindtoernooi en om eindelijk de hegemonie van de wijk El Jardín op onze eindtoernooien te gaan doorbreken. Al vele jaren domineren de teams van El Jardín namelijk deze toernooien; elk jaar gaan ze er met alle titels vandoor, of op 1 na (in 2014 alle titels, in 2015 op 1 na alle titels, in 2016 wederom alle titels, in 2017 weer op 1 na alle titels, in 2018 vervolgens weer alle titels). 

Helaas voor de andere 7 deelnemende wijken aan ons eindtoernooi waren het aan het eind van deze finaledag toch weer de teams van El Jardín die wederom met succes hun gewonnen titels van de voorgaande jaren prolongeerden. In de leeftijdscategorie t/m 10 jaar is de wijk El Jardín nu zelfs al 7 jaar lang achter elkaar kampioen van onze Eindtoernooien (sinds 2013 ongeslagen!).


Het team t/m 10 jaar van de wijk 8 de Marzo kwam echter ook zeer sterk voor de dag dit jaar op het toernooi, en met deze nieuwe lichting speelsters die zij nu hebben gaan zij volgend jaar zeer waarschijnlijk El Jardín van hun troon stoten.  

Zie hieronder de uitslagen van de Finaledag op woensdag 25 november 2019:

  

Leeftijdscategorie t/m 8 jaar (finale):

Zowel het team El Jardín-rojo als El Jardín-azul haalden de finale. Beide teams zijn vervolgens uitgeroepen tot winnaar omdat ze van dezelfde wijk zijn. Daarna werd een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld door deze 2 teams, met een verdeling van de speelsters in 2 nieuwe teams (team geel en team oranje). Team oranje won deze wedstrijd nipt met 4-3. 

 - El Jardín-rojo (#1 Oost) tegen El Jardín (#2 Oost) - winnaar El Jardín-rojo en El Jardín-azul 
 
 Leeftijdscategorie t/m 10 jaar (finale):

- El Jardín-rojo (#1 Oost) tegen 8 de Marzo (#2 Oost) - winnaar El Jardín-rojo (uitslag 12-5)


Voor de winnaars van het Finaletoernooi is het altijd helemaal een superdag want de prijs voor de kampioenteams is namelijk een gratis trip naar een prachtig recreatiepark (Parque de las Aguas). En ook hadden we voor het 4e opeenvolgende jaar weer hele mooie kampioensbekers laten maken voor de winnende teams! Met de bekers zijn ze zo blij dat die zelfs tot in het zwembad worden meegenomen!

 

 


Zie hierbij een selectie foto's van de Finaledag op woensdag 27 november: 

 

 

   

  

  

 

  

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Nog meer foto's van dag 2 eindtoernooi 2019:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl