Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Oudervergaderingen

Oudervergaderingen

De oudervergaderingen om ons nieuwe reglement voor de speelsters te introduceren is in elke wijk perfect verlopen. Bijna alle ouders van de speelsters waren aanwezig tijdens de vergaderingen, wat een mooi gezicht opleverde.

 

 

Indien mogelijk vonden de vergaderingen plaats op de basketbalvelden waar we trainen. En als het regende gebruikten we de vergaderzalen van de wijkbesturen, die de zalen gratis aan ons beschikbaar hadden gesteld in geval het mocht regenen.

 

   

Het is fijn om te zien dat de ouders steeds meer interesse en betrokkenheid beginnen te tonen in de toekomst van hun dochters en in onze programma’s.

 

   

Tijdens de vergaderingen hebben we niet alleen ons nieuwe reglement uitgelegd, ook hebben we alle ouders uitvoerig geïnformeerd over wie Aros de Esperanza precies is en wat onze doelstellingen zijn. Tevens hebben alle ouders na afloop van de vergaderingen een brief meegekregen met alle informatie over onze organisatie.

 

 

De ouders zijn ons allemaal zeer dankbaar dat we hen via ons gratis basketbalprogramma meehelpen om hun dochters op te laten groeien met gepaste normen en waarden, en ze zo uit de problemen te houden zoals drugsgebruik, tienerzwangerschap en het vroegtijdig verlaten van school.

 

   

Veel ouders hebben zich na afloop van de vergaderingen dan ook opgegeven voor de oudercomités. Deze comités zullen Aros de Esperanza mee gaan helpen met het in de gaten houden van de progressie van onze programma’s en van het gedrag van de speelsters.

 

 

Het idee was om comités te vormen van maximaal 5 personen, maar er was zo veel animo om deel uit te gaan maken van de comités dat er in sommige wijken zelfs comités zijn opgericht bestaande uit 10 tot 12 ouders.

   

  Inschrijving ouders voor oudercomité wijk Francisco Gómez


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl