Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  1e bestelling uniformen ontvangen!

1e bestelling uniformen ontvangen!

Op vrijdag 24 mei hebben we eindelijk de eerste bestelling van basketbaluniformen voor onze speelsters ontvangen! Deze eerste bestelling had betrekking op de uniformen voor de speelsters van onze wijk Hato Viejo, die in de kleur lichtblauw gaan spelen. Elke wijk van ons gaat namelijk in haar eigen kleur spelen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Het is echt met geen woorden te beschrijven wat een strijd aan de eerste bestelling is voorafgegaan. Ruim zes maanden hebben we de uniformmakers fout na fout zien maken, de ene nog erger dan de andere. Op 30 april jl. waren we bijna zelfs de wanhoop nabij, nadat de makers het namelijk zelfs was gelukt om de laatste versie van het proefuniform af te leveren waarop ze heel ons logo op zowel het shirt als de shorts in het rood hadden bedrukt, plus tevens zowel het rugnummer op het shirt als het nummer op de shorts waren vergeten te bedrukken!  

 

Op dinsdag 30 april hebben we dan ook meteen een gesprek aangevraagd met de directeur van de kledingfabriek want op deze manier konden we natuurlijk niet eeuwig door blijven gaan. De directeur was gelukkig zeer benaderbaar en hij heeft zich vervolgens persoonlijk bemoeid met het maken van de eerste bestelling, waardoor nu alles eindelijk een keer is goed gegaan.

Omdat er echter zoveel fouten in het verleden zijn gemaakt zullen wij de uniformen per 12 stuks (één team per keer) gaan bestellen i.p.v. alle ruim 400 uniformen in één keer. Dit heeft echter wel tot nadeel dat grotere orders dan die van ons steeds de voorrang krijgen en levering van onze uniformen daardoor vertraagd kunnen worden. Maar beter dat dan dadelijk met 400 verkeerd gemaakte en bedrukte uniformen opgescheept zitten.

Voor alle vertraging willen wij hierbij graag onze oprechte excuses maken aan Anna Caspersen en Guus de Hoog en iedereen die aan hen een donatie heeft gedaan ten behoeve van het kunnen aanschaffen van basketbaluniformen voor onze speelsters. Het lijkt er echter op dat vanaf nu alles goed zal gaan. Ook willen wij hierbij Anna Caspersen en Guus de Hoog, en iedereen die aan hen heeft gedoneerd, nogmaals opnieuw heel hartelijk bedanken dat dankzij hen nu eindelijk onze speelsters in mooie uniformen hun leaguewedstrijden kunnen gaan spelen!  
 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl