Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Bezoek Bas en Nienke

Bezoek Bas en Nienke

In week 11 en 12 is ons sociaal basketbalproject in Medellín bezocht door de Nederlanders Bas Bijleveld en Nienke Edelenbosch die op dit moment op reis zijn in Colombia. Hun bezoek is tot stand gekomen door de geweldige hulp van Teun Zevenhek. Op dinsdag 11 maart hebben Bas en Nienke een training van ons bezocht in de wijk El Jardín, en op respectievelijk woensdag 19 maart en donderdag 20 maart hebben zij onze trainingen bezocht in de wijken Aures 1 en 8 de Marzo.

 

 

 

De deelnemende meisjes aan ons project vinden een bezoek van buitenlandse personen altijd geweldig! Vrijwel meteen verzamelen alle meisjes zich dan rondom hen heen om hen vervolgens met talloze vragen te bombarderen. 

   


Tijdens hun bezoek hebben Bas en Nienke ook meegedaan met het spelen van wedstrijden tijdens de trainingen. De meisjes vonden dit echt fantastisch!  

 

 

 

 
Hierbij willen wij Bas en Nienke heel hartelijk bedanken voor hun bezoek en interesse in ons project, alsmede voor het doneren van 50.000 Colombiaanse pesos om 4 nieuwe basketballen te kunnen kopen.  De meisjes vonden hun bezoek schitterend! 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl