Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leaguedag Efe Gómez-Hato Viejo

Leaguedag Efe Gómez-Hato Viejo

Op zaterdag 16 februari zijn de wedstrijden van onze eigen basketballeague "de League van Hoop" weer van start gegaan! De editie 2013 zal officieel van start gaan in april, maar om onze speelsters alvast wedstrijdritme te laten opdoen zullen we vanaf nu tot aan april elke zaterdag vriendschappelijke leaguewedstrijden organiseren tussen onze teams.

 

Deze zaterdag hebben onze teams uit de wijken Efe Gómez en Hato Viejo tegen elkaar gespeeld.

 

 

Voor de speelsters was het een extra leuke dag omdat de ouders van Guido voor het eerst op bezoek waren in Colombia en aanwezig waren bij de wedstrijden.

 

 

Alle speelsters wilden de hele dag dolgraag op de foto met de ouders van Guido. Onderaan dit artikel kunt u dan ook een ruime selectie van deze foto's vinden; onze speelsters hadden hierom gevraagd zodat ze de foto's waar zij zelf ook opstaan kunnen gaan downloaden. 

 

 

Uiteraard zijn we de leaguedag weer begonnen met het aanbieden van ons traditioneel gratis ontbijt voor de speelsters, bestaande uit sinasappelsap en pasteles de pollo (hartige kiptaartjes). Het ontbijt werd deze keer door de ouders van Guido uitgedeeld, wat de speelsters heel erg leuk vonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De speellocatie was het basketbalveld in de wijk Efe Gómez. Dit veld heeft tevens een grote tribune, die tijdens de wedstrijden helemaal vol zat met speelsters en familie.

 

 

 

 

 

In totaal zijn er 5 wedstrijden gespeeld: t/m 8, 10, 12, 14 en 16 jaar.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle wedstrijden verliepen in een zeer sportieve en mooie sfeer. Er zijn dan ook weer vele nieuwe vriendschappen gesloten tussen de speelsters van beide wijken. 

 

 

 

Na afloop van de wedstrijden hebben we zoals gewoonlijk alle speelsters nog een keer getrakteerd op sinasappelsap en pasteles de pollo. De speelsters zijn namelijk altijd wederom zeer hongerig aan het einde van een intensieve leaguedag. 

 

 

 

 

Samengevat was de leaguedag weer een fantastisch dag waaraan alle speelsters zeer veel plezier hebben beleefd! Zie hieronder nog een kleine selectie foto's van de wedstrijden en diverse teamfoto's samen met de ouders van Guido.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl