Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Oudervergaderingen begonnen

Oudervergaderingen begonnen

Deze week zijn we begonnen met het houden van oudervergaderingen met de ouders van onze speelsters. Het doel van de vergaderingen is om onze plannen voor 2013 met alle ouders te bespreken, plus om tegelijkertijd alle ouders van onze nieuwe speelsters te informeren over onze stichting en ons sociaal werk. Sinds het begin van dit jaar hebben namelijk nogal veel nieuwe meisjes zich aangemeld voor ons sociaal basketbalproject.

 

Ook gebruiken we de oudervergaderingen om nieuwe leden te werven voor de oudercomités die we in 2011 in elke wijk waar we werken hadden opgericht. In 2013 willen we namelijk nog nauwer gaan samenwerken met de lokale gemeenschap om zo gezamenlijk ons project nog beter te kunnen maken en om in samenwerking met de ouders onze plannen voor 2013 te gaan realiseren.

 

 

Oudervergadering wijk San Pedro - donderdag 21 maart

 

De drie belangrijkste plannen die we bespreken in de oudervergaderingen in onze 8 wijken zijn de implementatie van workshops m.b.t. drugs- en tienerzwangerschappreventie door psychologen, het willen gaan opzetten van bijlesprogramma's m.b.t. schoolhuiswerk en het willen gaan realiseren dat Amerikaanse vrijwilligers in ons project Engelse les gaan geven aan onze speelsters. En uiteraard bespreken we tevens alle ideeën, vragen en meningen die de ouders hebben m.b.t. ons sociaal werk.

 

Op woensdagavond 20 maart vond de oudervergadering plaats met de ouders van onze speelsters t/m 12 jaar uit de wijk Hato Viejo. De vergadering met deze groep ouders was een groot succes, want maar liefst 9 ouders hebben zich op deze avond aangemeld voor ons oudercomité in deze wijk! De ouders zijn ons allemaal zeer dankbaar dat we hen via ons gratis sociaal basketbalproject meehelpen om hun dochters op te laten groeien met gepaste normen en waarden, en ze zo uit de problemen te houden zoals drugsgebruik, tienerzwangerschap en het vroegtijdig verlaten van school.

 

 

Oudervergadering wijk Hato Viejo (speelsters 8 t/m 12 jaar) - woensdag 20 maart 

 

Ook de oudervergadering gehouden op donderdag 21 maart in onze wijk San Pedro was een zeer geslaagde avond. Ook in deze wijk meldden zich maar liefst 7 nieuwe ouders aan voor het oudercomité van San Pedro! Het is echt geweldig om te zien dat we er zo goed in zijn geslaagd om de betrokkenheid van de ouders in toekomst van hun dochters en ons project te verhogen. 

 

De oudervergaderingen in onze andere 6 wijken waar we werken zullen plaatsvinden in de week van 1 t/m 7 april. Van maandag 25 maart t/m zondag 31 maart is het in Colombia namelijk Semana Santa, de Goede Week, met o.a. de viering van Goede Vrijdag en 2 andere publieke feestdagen. 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl