Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leagueontmoeting BL-P1

Leagueontmoeting BL-P1

Op zaterdag 2 juni hadden we wederom een dubbele leagueontmoeting geprogrammeerd. Onze teams van de wijken San Pedro en Efe Gómez speelden tegen elkaar in San Pedro, en onze teams van de wijken Blanquizal en Popular 1 speelden tegen elkaar in Blanquizal. Voor een verslag van de wedstrijden tussen San Pedro en Popular 1 zie onze website. Hieronder het verslag van de wedstrijden tussen Blanquizal en Popular 1.

 

Een aantal jaar geleden toen onze speelsters van Blanquizal en Popular 1 voor de eerste keer tegen elkaar speelden konden ze elkaar niet luchten of zien. Iemand uit een andere wijk zagen ze namelijk als de vijand. Zo weigerden ze bijvoorbeeld om samen op de foto's te gaan of elkaar de hand te schudden.

 

Dankzij de vele praatsessies van onze coaches met de speelsters is het tegenwoordig compleet de omgekeerde wereld. De speelsters zijn inmiddels de grootste vriendinnen van elkaar geworden en de leaguewedstrijden zijn net grote reünies. Soms stelt de scheidsrechter zelfs de aanvang van een wedstrijd maar even uit met 5 minuten omdat de speelsters nog zoveel aan elkaar te vertellen hebben.

 

Deze leaguedag was het bijvoorbeeld heel leuk om te zien dat de speelsters van Blanquizal en Popular 1 na afloop allemaal zeer gebroederlijk naast elkaar gingen zitten om elkaar de nieuwste raps en dansvormen te tonen van hun wijken. In een zeer gezellige sfeer werd er volop gedanst, geklapt en gezongen. Echt fantastisch om te zien dat de sociale integratie van ons project zo goed gelukt is!

 

 

 

Alle gespeelde wedstrijden op deze dag verliepen ook perfect. In een temperatuur van ruim 30 graden werden er zeer spannende wedstrijden gespeeld.  

 

 

 

 

 

 

Zoals altijd hebben we natuurlijk op deze leaguedag ook vele teamfoto's genomen.     

 

 

 

 

 

 

De hele leaguedag was weer een schitterend succes. Echt mooi om te zien hoe onze eigen league "La Liga de Esperanza", de League van Hoop, zo aanslaat bij onze speelsters. Zie hieronder nog een kleine selectie foto's van deze dag.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl