Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Niels Cox in Medellín!

Niels Cox in Medellín!

Stichting Aros de Esperanza is erg verheugd om te kunnen mededelen dat op donderdag 23 januari de Nederlander Niels Cox onze organisatie in Medellín is komen versterken. Niels is afgestudeerd in bestuurskunde aan de universiteit van Tilburg en gaat voor een periode van 3 maanden als vrijwilliger werken voor Stichting Aros de Esperanza.

Niels zal zich o.a. gaan bezighouden met het nog beter maken van de evaluatiemethodes (nulmetingen) van ons project en met het proberen om Spaanstalige stagiairs naar ons project te halen via de internationale studentenorganisatie Aiesec. Ook zal Niels zich gaan richten op het geven van Engelse les aan de deelnemende meisjes aan ons project en op fondsenwerving in Nederland.

Momenteel zijn er nu 2 Nederlandse vrijwilligers werkzaam in ons project in Medellín, want midden november was Teun Zevenhek ook al onze organisatie komen versterken. Teun is afgestudeerd aan de Academie Lichamelijke Opvoeding van Amsterdam en houdt zich o.a. bezig met het schrijven van een plan om de kwaliteit van ons programma "Basketbaltrainingen" nog beter te kunnen gaan maken.

Hopelijk komen er in de toekomst nog veel meer vrijwilligers naar ons project in Medellín want dankzij hen kan onze stichting grote stappen voorwaarts maken!

 

Zie hierbij reeds de eerste foto's van Niels in ons project tijdens zijn bezoeken aan de basketbaltrainingen in de wijken Efe Gómez en Popular 1. Net als met Teun waren alle deelnemende meisjes aan ons project zeer blij met de komst van Niels en wilden allemaal gelijk met hem op de foto!
   

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl