Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Mini-toernooi BL, HV en SP

Mini-toernooi BL, HV en SP

In plaats van een gewone leagueontmoeting tussen onze basketbalteams van twee van onze wijken, hebben wij op zaterdag 18 augustus een mini-toernooi georganiseerd tussen onze teams uit drie wijken. Deze zaterdag hebben onze speelsters van de wijken Blanquizal, Hato Viejo en San Pedro tegen elkaar gespeeld.

 

 

Foto basketbalveld 1 - speelsters wijken Blanquizal, Hato Viejo en San Pedro

 

Het mini-toernooi werd tegelijkertijd gespeeld op twee verschillende basketbalvelden in de wijk Blanquizal. Deze twee velden liggen op 4 minuten lopen van elkaar. Het gehele toernooi was het dan ook een af- en aanloop naar beide velden door speelsters en familie. Ook heel leuk om te zien waren de enthousiaste aanmoedigingen van de speelsters tijdens de wedstrijden. 

 

 

Het mini-toernooi is de hele dag in een fantastische sfeer verlopen! Op beide basketbalvelden gingen de speelsters en familie uit alle drie de wijken zeer sociaal om met elkaar. Zo werd er samen o.a. de hele dag gedanst en gezongen! Echt super om te zien dat de sociale integratie van ons project zo goed gelukt is!

 

Toen wij ons project begonnen konden onze speelsters uit de verschillende wijken namelijk totaal niet met elkaar overweg. Iedereen uit een andere wijk vonden ze namelijk een bedreiging. Met elkaar samen op de foto gaan, of sportief de hand schudden na een wedstrijd, wilden ze bijvoorbeeld absoluut niet doen. Momenteel is het echter compleet de omgekeerde wereld: alle speelsters zijn haast onafscheidelijk geworden!

 

 

Vanwege het succes van het mini-toernooi zullen wij op zaterdag 25 augustus wederom een mini-toernooi gaan organiseren tussen drie van onze wijken i.p.v. een normale leagueontmoeting tussen twee wijken. Op 25 augustus zullen wij de speelsters van onze wijken Efe Gómez, El Jardín en Popular 1 uitnodigen voor het spelen van een mini-toernooi.

 

Tijdens het schrijven van dit artikel waren nog niet alle foto's binnen die tijdens het mini-toernooi op 18 augustus zijn gemaakt door onze coaches. Zodra alle foto's van de wedstrijden gespeeld op zowel basketbalveld 1 als 2 binnen zijn, dan zullen we deze gelijk bij dit artikel voegen. Hierbij alvast wat foto's gemaakt tijdens wedstrijden gespeeld op basketbalveld 1.

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl