Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

20-4Meer schoolkleding 2023 gekocht
3-4Schoolkleding geregeld 16 meisjes
17-3Extra medailles klaar
24-2Donatie kleding door Noortje
31-1Bezoek Noortje aan wijk San Pedro
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Dag 3 eindtoernooi 2019: 12 en 14 jr

Dag 3 eindtoernooi 2019: 12 en 14 jr

Op vrijdag 29 november vond dag 3 plaats van ons eindtoernooi 2019. Dag 3 is de kwalificatiedag voor onze teams t/m 12 en 14 jaar die aan de oostkant van Medellín wonen. Het toernooi zal in totaal minstens 9 dagen in beslag gaan nemen vanwege het grote aantal deelnemende meisjes aan ons project (ruim 650). Het toernooi is verdeeld in 4 delen:
- dag 1 en 2: toernooi teams t/m 8 en 10 jaar
- dag 3, 4 en 5: toernooi teams t/m 12 en 14 jaar

- dag 6, 7 en 8: toernooi teams t/m 16 en 18 jaar

- dag 9: toernooi teams t/m 23 jaar plus toernooi 3-tegen-3 

 

Het toernooi is verdeeld in kwalificatiedagen volgens het NBA-systeem (oost en west gescheiden) en vervolgens finaledagen waaraan de beste 4 teams per leeftijdscategorie deelnemen (de 2 beste teams van oost en de 2 beste teams van west). De teams van de oostkant van Medellin zijn onze 4 wijken Popular 1 (bruin), El Jardín (geel), San Pedro (groen) en 8 de Marzo (oranje). De teams van de westkant van Medellin zijn onze 4 wijken Hato Viejo (lichtblauw), Efe Gómez (paars), Aures 1 (rood) en Blanquizal (roze).

 

De speellocatie is Comfama Aranjuez, centraal gelegen t.o.v. onze 8 wijken, waar wij ook dit jaar weer een indoorhal en buitenveld hebben gehuurd voor 9 dagen. Plus op de finaledagen nodigen wij na afloop ook alle teams en hun familieleden uit voor de mooie zwembaden van Comfama Aranjuez. De hoge huur van de speellocatie is elk jaar weer een grote aanslag op ons budget, maar de locatie is zeer veilig, en daarop staat natuurlijk geen prijs.

Zoals altijd vervoeren wij alle teams en hun familieleden gratis met grote bussen naar de speellocatie. Plus ook huren wij officiële scheidsrechters in om alle wedstrijden in goede banen te leiden. En net als verleden jaar hebben wij ook dit jaar weer mooie kampioensbekers gekocht. Plus uiteraard ontbreken ook onze traditionele toernooimedailles niet, een traditie die al jaren terug gaat.

  

 

 

De wedstrijden van vrijdag 29 november verliepen allemaal zeer sportief. Net als m.b.t. het toernooi t/m 8 en 10 jaar (op dag 1) waren het uiteindelijk de teams van de wijken El Jardín en 8 de Marzo die zich namens de oostkant plaatsten voor de finaledag op woensdag 4 december m.b.t. teams t/m 12 en 14 jaar: 

- toernooi t/m 12 jaar: El Jardín-rojo en El Jardín-azul

- toernooi t/m 14 jaar: El Jardín-rojo en 8 de Marzo


Net zoals op maandag 25 november was de medaille-uitreiking weer het hoogtepunt van de dag, alle meisjes waren weer dolblij met hun medaille! Zie hierbij een selectie foto's van deze erg gezellige dag.

 

 

  

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

   

Nog meer foto's van dag 3 eindtoernooi 2019:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl