Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Deelneemsters worden assistentes!

Deelneemsters worden assistentes!

Het door laten groeien van deelnemende meisjes binnen onze organisatie is een zeer belangrijke doelstelling. Ons doel is om dit jaar in elke wijk waar wij werken minstens 2 deelnemende meisjes door te laten groeien naar de positie van assistent-coach die samen de groepen speelsters van 8 t/m 12 jaar gaan trainen. De oudere groepen zullen voor nu nog getraind blijven worden door een ervaren volwassen hoofdcoach, maar de bedoeling is dat de huidige assistentes binnen 3 tot 5 jaar ook door zullen groeien naar de positie van hoofdcoach, zodat alle groepen binnen onze stichting dan getraind worden door allemaal vrouwen die voortgekomen zijn uit ons project.    

Aan de assistentes betalen wij de helft van het salaris dat wij betalen aan de gekwalificeerde hoofdcoaches. Plus een voorwaarde is dat zij een bankrekening openen. De helft van hun salaris moeten de assistentes namelijk sparen (op een bankrekening  zetten) voor een toekomstige vervolgstudie, zodat zij daarmee dan hun collegegeld en reiskosten kunnen gaan betalen van de studie. Het stimuleren van doorgaan met studeren na de middelbare school is namelijk een andere belangrijke doelstelling van onze stichting. 

In de maanden februari en maart hebben wij al de eerste vier deelnemende meisjes aan ons project door laten groeien binnen onze organisatie naar de positie van assistent-coaches. Alle vier de meisjes nemen al jaren deel aan ons project en zijn door hun uitstekend gedrag een voorbeeld voor alle andere meisjes. De vier meisjes zijn Sara en Camila in de wijk Hato Viejo (respectievelijk 17 en 15 jaar) en Valentina en Daniela (respectievelijk 17 en 15 jaar). Sara en Camila gaan de jongste groep trainen in Hato Viejo en Valentina en Daniela gaan de nieuwe groep 10 t/m 12 jaar trainen en de wijk El Jardín. Zie de 2 onderstaande foto´s.


De nieuwe assistentes Daniela (uiterst links) en Valentina (uiterst rechts) met hun groep


De nieuwe assistentes Sara (uiterst links) en Camila (uiterst rechts) met hun groep
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl