Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leaguedag El Jardín-Blanquizal

Leaguedag El Jardín-Blanquizal

Op zaterdag 23 februari hebben onze teams van de wijken El Jardín en Blanquizal vriendschappelijke wedstrijden tegen elkaar gespeeld om zo alvast wedstrijdritme op te doen kunnen m.b.t. de editie 2013 van onze eigen basketballeague "de League van Hoop" die in april officieel van start zal gaan.

 

 

De wedstrijdlocatie was het basketbalveld in de wijk El Jardín. Elke leaguedag beginnen we altijd om 8 uur 's ochtends, en altijd trakteren we dan eerst al onze speelsters op een ontbijt bestaand uit sinaasappelsap en pasteles de pollo (hartige kiptaartjes).  

 

 

 

 

In zowel onze wijk El Jardín als Blanquizal bereiken wij inmiddels zeer veel speelsters, dus het was een zeer gezellige boel tijdens de wedstrijden.

 

 

 

 

 

Deze zaterdag zijn er in 5 leeftijdscategorieën wedstrijden gespeeld: t/m 8, 10, 12, 14 en 16 jaar. Vooral de wedstrijd t/m 8 jaar was zeer leuk om te zien! 

 

 

 

 

 

Een wedstrijd eindigen we altijd met de teams elkaar de handen laten schudden, zoals hieronder te zien door de teams t/m 8 jaar.     

 

 

 

 

In de laatste maanden zijn zowel de teams van El Jardín als de teams van Blanquizal zeer sterk vooruit gegaan in hun basketbalkwaliteiten, wat dus spannende wedstrijden opleverde.   

 

 

 

 

 

Vanwege het sterk gestegen spelniveau van de speelsters waren zij deze zaterdag allemaal zeer fanatiek, en allemaal wilden ze erg graag winnen. De wedstrijd t/m 14 jaar verliep daardoor echter helaas net iets te fanatiek, wat tot gevolg had dat enkele speelsters zich niet gedroegen volgens de gepaste waarden en normen die wij onze speelsters aanleren in ons project.

 

Met alle speelsters t/m 14 jaar van El Jardín en Blanquizal tezamen hebben wij dan ook gelijk ernstig gesproken over hun getoonde ongepast gedrag. De betrokken speelsters waren het er gelukkig ook over eens dat hun gedrag niet toelaatbaar was en dat ze zich de volgende keer weer correct moeten gedragen. 

 

  

Voor de rest is deze hele leaguedag echter geweldig verlopen, waaraan alle speelsters en coaches weer enorm veel plezier hebben beleefd!

 

Zie hieronder nog een grote selectie foto's van deze mooie dag.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl