Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Liga: Popular Uno-San Pedro

Liga: Popular Uno-San Pedro

Op zaterdag 19 november is de leagueontmoeting tussen onze wijken Popular Uno en San Pedro gespeeld m.b.t. onze basketballeague "La Liga de Esperaza". 

 

Speelsters Popular Uno & coach Amanda

 

De wedstrijden zijn gespeeld in de wijk Popular Uno. Ons gebruikelijke basketbalveld in deze wijk binnen een school was deze keer niet beschikbaar vanwege een diploma-uitreiking. Hierdoor hebben wij een nieuw basketbalveld gebruikt dat recentelijk is aangelegd naast het metrostation van Popular Uno. Dit basketbalveld is echter wel een stukje lopen voor onze speelsters.

 

Medellín beschikt over een schitterend metrosysteem dat zeer schoon en veilig is. Het metrosysteem loopt door het midden van de stad, dwars door de vallei van de ene naar de andere kant van de stad, en heeft een lengte van ruim 20 kilometer. Tevens heeft het metrosysteem aan beide kanten van de vallei een kabelbaan die hoog de arme wijken ingaan. Deze twee kabelbanen hebben de levenskwaliteit in beide sectoren erg vergroot.

 

Helaas werd ongeveer een maand geleden een passagier van een kabelbaan dodelijk getroffen door een verdwaalde kogel die was afgevuurd tijdens een gevecht tussen bendes.

   

Basketbalveld naast het metrostation Popular Uno

 

Aangezien de gemeente van Medellín nog steeds niet het basketbalveld in de wijk San Pedro heeft gemaakt (er ontbreekt namelijk al ruim anderhalf jaar een basketbalbord en ring) moesten onze speelsters van San Pedro wederom een uitwedstrijd spelen.

 

Speelsters San Pedro & coach Karina

 

Heel erg vinden de speelsters van San Pedro dit overigens niet, want elke leagueontmoeting hebben ze zo weer een leuk uitje. Maar hopelijk repareert de gemeente het basketbalveld nu snel, zodat wij eindelijk weer leaguewedstrijden kunnen programmeren in de wijk San Pedro.  

 

Zie hieronder een grote selectie van de foto's genomen op deze dag. De teams van Popular Uno speelden deze dag in het blauw, de teams van San Pedro in het rood.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl