Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Donatie Christmas Ladies Night

Donatie Christmas Ladies Night

Afgelopen donderdag 17 november heeft Aros de Esperanza van de organisatie van de Christmas Ladies Night in Brielle de schitterende donatie van € 2.590,50 gekregen.

 

De Christmas Ladies Night was georganiseerd door mevrouw Manuela Frerichs van Move in Style. Op deze avond hadden diverse Brielse ondernemers in de Catharijnekerk een hele leuke avond georganiseerd met o.a. kleding, sieraden, schoenen, wijnproeverij en woonaccessoires.

 

De organisatie van de Christmas Ladies Night had Aros de Esperanza gekoppeld aan deze avond. Dit hield in dat een deel van de opbrengst van de verkoop van de toegangskaarten naar ons toe ging. 

 

Overhandiging van de cheque door mevrouw Frerichs (rechts) aan mevrouw Verschure, voorzitster Stichting Aros de Esperanza  

 

Hierbij willen wij de organisatie van de Christmas Ladies Night heel hartelijk bedanken voor hun zeer mooie donatie. Ook willen wij graag het bestuur van de stichting Destino bedanken die ons project voorgedragen had aan de organisatie van de Christmas Ladies Night.

 

 

Op deze prachtige avond was ook de heer Lagerweij aanwezig, voorzitter van de basketbalvereniging Voorne. De heer Lagerweij en de basketbalvereniging Voorne zullen namelijk voor Aros de Esperanza een basketbalclinic gaan organiseren die bij hen zal worden gehouden op zaterdag 14 januari 2012. De clinic zal gegeven worden door de heer Henk Pieterse, 101-voudig Nederlands basketbalinternational. 

 

Tijdens de Ladies Night overhandigde de heer Lagerweij ons symbolisch een basketbal m.b.t. de clinic die op zijn basketbalclub zal worden gehouden. Hierbij willen wij graag de heer Lagerweij, de basketbalclub Voorne en de heer Pieterse heel hartelijk bedanken voor hun geweldige medewerking om de hele clinic een fantastisch evenement te laten worden.  

 

Overhandiging van de basketbal door de heer Lagerweij (links) aan de heer Broekhuizen, echtgenoot van mevr. Verschure


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl