Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Uitje kampioenen eindtoernooi 2016

Uitje kampioenen eindtoernooi 2016

Op zaterdag 28 januari zijn we met de winnende teams van ons Eindtoernooi 2016 (gespeeld in december jl.) en hun familieleden naar het erg mooie waterpretpark "Parque de las Aguas" gegaan. De prijs voor de kampioensteams van ons jaarlijks Eindtoernooi is namelijk altijd een gratis trip naar een recreatiepark. 


Het waterpretpark "Parque de las Aguas" ligt ruim een half uur buiten Medellín en is vanwege de hoge entreeprijs (ruim 4 euro) en grote reisafstand iets waar de deelnemende meisjes aan ons project nooit naar toe kunnen gaan.  
 

Tijdens de prijsuitreiking m.b.t. ons jaarlijks Eindtoernooi krijgen de winnende teams altijd winnarescheques met daarop de uitnodiging naar het pretpark. Traditioneel poseren de meisjes daar elk jaar maar al te graag mee bij de ingang van het "Parque de las Aguas". 

 


   

De trip naar dit recreatiepark is een geweldige motivatie voor al de deelnemende meisjes aan ons project om nog harder hun best te doen, en zich goed te blijven gedragen, zowel binnen ons project als op school, want al onze teams die niet gewonnen hadden tijdens het Eindtoernooi 2016 waren wederom zeer jaloers op de teams die wel gewonnen hadden en dus naar dit pretpark mochten. Om mee te mogen doen aan ons project is een meisje echter verplicht om naar school te gaan, en daar tevens haar uiterste best te doen, plus zij moet zich overal goed gedragen. 

Zoals u zich kunt voorstellen hebben de meisjes zich uitstekend vermaakt in alle fantastische attracties van dit zeer groot en mooi waterpretpark!
Zie hieronder 31 foto's van deze erg mooie dag. 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl