Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Bijles Leidy Martínez

Bijles Leidy Martínez

Wij zijn erg blij om te vermelden dat het zeer goed gaat op school met onze speelster Leidy Martínez. Leidy is één van de tien speelsters die momenteel deel uitmaakt van ons studiefonds. Leidy was bijna een jaar lang niet naar school gegaan vanwege haar moeilijke thuissituatie. Dankzij de steun van ons studiefonds gaat Leidy nu weer naar school.

 

Omdat Leidy geruime tijd niet naar school was geweest had ze echter wel een grote leerachterstand opgelopen. Om deze leerachterstand in te halen hebben wij bijles geregeld voor Leidy. Sinds eind juli krijgt Leidy nu drie keer per week bijles van onze basketbalassistente Jesica. Jesica is studente Leraar Opleiding dus heeft voldoende kennis in huis om Leidy bij te scholen.

 

    Jesica (links) en Leidy samen tijdens een bijles

 

Sinds het begin van haar bijles heeft Leidy al grote vooruitgang geboekt, vooral in rekenen, schrijven en lezen. Elke week is Leidy dan ook enthousiaster en gemotiveerder dat ze weer op school zit.

 

 

 

Zodra wij meer fondsen tot onze beschikking hebben willen wij ook al onze andere speelsters bijles gaan geven die daar behoefte aan hebben. Hiervoor willen wij op parttime basis schoolleraren gaan aannemen die per wijk waar wij werken aan onze speelsters bijles gaan geven.


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl