Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Proeftraining ging uitstekend!

Proeftraining ging uitstekend!

De laatste stap naar het mogen hervatten van ons hoofdprogramma Basketbaltrainingen is bijna afgerond. Onze proeftraining op vrijdag 9 oktober om alle vereiste veiligheidsprotocollen m.b.t. het coronavirus te testen is namelijk uitstekend verlopen.

De regels in Colombia zijn erg strikt, bijvoorbeeld maximaal maar 8 deelneemsters per training, nemen temperatuur met infrarood thermometer, continue desinfecteren materiaal en handen, te allen tijde 2 meter afstand houden, enz. Gelukkig ging alles dus prima en de verwachting is dan ook dat we vanaf komende week onze trainingen onder deze voorwaarden eindelijk mogen gaan hervatten. Alle deelneemsters aan ons project zullen superblij zijn met dit nieuws!   

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorafgaand aan de proeftraining ging het bijna nog mis. Tijdens het doornemen van alle protocollen kwam namelijk kat Missy van de overburen weer eens gezellig buurten bij ons op kantoor. Ze ging echter uitgerekend precies op het veiligheidsdocument zitten wat we aan het lezen waren. Gelukkig zag ook Missy de belangrijkheid in van deze dag en zocht ze na een paar minuten een andere plek op de tafel zodat we onze vergadering konden voortzetten.

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl