Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

20-4Meer schoolkleding 2023 gekocht
3-4Schoolkleding geregeld 16 meisjes
17-3Extra medailles klaar
24-2Donatie kleding door Noortje
31-1Bezoek Noortje aan wijk San Pedro
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Donatie basketballen Decathlon

Donatie basketballen Decathlon

Wij zijn superblij om te kunnen vermelden dat we van de Franse sportketen Decathlon nieuwe basketballen hebben gekregen voor ons project. Op respectievelijk zaterdag 17 en zondag 18 oktober mochten wij deze ballen ophalen bij hun 2 winkels in de regio Medellín (Decathlon Viva Envigado en Decathlon Arkadia).


 

 

Decathlon heeft een eigen stichting genaamd Foundation Decathlon United waarmee zij over de hele wereld het beoefenen van sport willen promoten. Wij zijn ontzettend verheugd dat zo'n prachtig, groot en gerenommeerd bedrijf als Decathlon onze stichting wil ondersteunen. Naast deze donatie van basketballen wil de Foundation Decathlon United in samenwerking met ons ook hele leuke activiteiten gaan organiseren voor de deelnemende meisjes aan ons project vanaf januari 2021.  

 


Alle meisjes in ons project zullen ontzettend blij zijn met de nieuwe basketballen want onze huidige basketballen waren alweer erg versleten. Hierbij willen wij iedereen van Decathlon heel erg bedanken voor hun toffe donatie en voor het willen gaan samenwerken met ons project. 

 

 

 

  
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl