Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Uitreiking cadeautjes speelsters

Uitreiking cadeautjes speelsters

Van dinsdag 11 december t/m donderdag 13 december hebben wij al onze speelsters die over zijn gegaan naar de volgende schoolklas beloond. Zoals al eerder beschreven op onze website eindigt het schooljaar in Colombia namelijk in november. Iedereen die over is gegaan naar de volgende klas heeft van ons een cadeautje gekregen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aangezien wij momenteel al in 8 wijken werken duurde de uitreiking van de cadeautjes dit jaar maar liefst 3 dagen, zoveel meisjes doen al mee aan ons sociaal basketbalproject! Gelukkig hadden veel Nederlandse particulieren en bedrijven ongelooflijk veel cadeautjes aan ons gedoneerd, dus voor elke speelster hadden wij meerdere cadeautjes om te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals elk jaar delen we de cadeautjes aan de speelsters in onze wijken uit op basis van de best behaalde schoolresultaten. De speelster met het beste schoolrapport mag als eerste kiezen uit de vele beschikbare presentjes. Daarna de speelster met het tweede beste rapport. En zo verder.

 

Uiteraard kiezen de speelsters met de beste schoolresultaten vrijwel altijd de grootste cadeaus zoals basketballen en rugzakken. Deze grotere cadeaus stoppen we altijd tussen de cadeautjes om onze speelsters extra te stimuleren om volgend jaar nog harder te gaan studeren, want bij de uitreiking wil elke speelster altijd de basketbal of rugzak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hadden zoveel cadeautjes tot onze beschikking dat het voor sommige speelsters zeer moeilijk was om te kiezen. Diverse speelsters hadden wel 5 minuten nodig voordat ze hun keuze hadden gemaakt!

 

 

 

Het was dit jaar echt schitterend om te zien dat zoveel mensen fraaie cadeautjes hadden gedoneerd. Mevrouw Gertie Dijkstra had bijvoorbeeld prachtige Disney-artikelen gedoneerd zoals bidons, schooletuis, schriftjes, sokken en pennen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En mevrouw Euser had aan ons ongelooflijk veel prachtige sieraden gedoneerd, zoals armbandjes, kettinkjes, oorbellen en haarspelden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En mevrouw Esmiralda van der Lee, vertegenwoordigster van AA Drink, had ons o.a. fraaie bidons, zweetbandjes en een voetbal gedoneerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mevrouw Renée van der Linden had op haar beurt een voetbal, twee Wimbledon-bidons en twee prachtige rugzakken gedoneerd, waaronder een heuse officiële rugzak van Wimbledon.  

 

 

 

Ook mevrouw Els Visser en mevrouw Nijssen hadden hele mooie presentjes gedoneerd. En van de heer en mevrouw Glenn en Rita Bohnen hadden we een hele tas met leuke Bavaria-jurkjes van het EK voetbal 2012 gekregen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De meeste van onze speelsters leven in grote armoede, dus zijn altijd zeer blij als ze iets krijgen. Het uitdelen van cadeautjes als beloning voor goede schoolprestaties is dan ook echt een zeer goedwerkende stimulans voor de speelsters om goed hun best te blijven doen op school.

 

Al het hele jaar vragen onze speelsters namelijk wat ze van ons krijgen mochten ze overgaan naar de volgende klas. Wij kunnen u allen dan ook niet genoeg bedanken voor het doneren van alle fraaie presentjes!

 

 

     

Zoals u zich kan voorstellen waren al onze speelsters dolgelukkig met hun cadeautjes!  De presentjes zijn vrijwel zeker ook gelijk hun Kerstcadeautjes want hun families kunnen zich helaas de aanschaf van presentjes niet veroorloven. Zie hierbij de link naar een video van onze speelsters in de wijk "8 de Marzo" die zeer blij waren met hun cadeautjes: http://youtu.be/E_Ep45SC0eA

 

Hierbij willen wij iedereen nogmaals heel hartelijk bedanken voor het doneren van de cadeautjes. Echt prachtig om te zien dat er dit jaar zoveel presentjes waren gedoneerd! 

 

En de pret is nog niet over voor de speelsters. Op vrijdag 14 december zullen wij namelijk al onze speelsters die over zijn naar de volgende klas meenemen naar een groot pretpark met vele zwembaden en attracties. Tijdens de uitreiking van de cadeautjes hebben we aan elke speelster deze officiële uitnodiging naar het pretpark overhandigd.

 

Uiteraard vonden ze ook dit helemaal geweldig! Het hele jaar kijken ze al uit naar dit uitje, waar ze lekker de hele dag in zwembaden kunnen doorbrengen. Zo snel als mogelijk zullen we ook een verslag van deze trip naar het pretpark op onze website zetten. 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl