Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Luikse Wafels in Colombia!

Luikse Wafels in Colombia!

Op dinsdag 30 oktober heeft de Luikse Wafel zijn intrede gemaakt bij onze speelsters! Verleden maand had Guido namelijk twee Belgische wafelijzers meegenomen naar Colombia met het idee om wafels te gaan verkopen op rommelmarkten in Colombia om zo geld in te zamelen voor ons basketbalproject in Medellín en Bello.

Deze maand is Guido dan ook druk bezig geweest met het uittesten van diverse recepten van Luikse Wafels. Een zeer mooie gelegenheid om uit te vinden of Guido's gekozen recept aanslaat in Colombia was de verjaardag van onze speelsters (en tweeling) Sara en Valentina. In onze nieuwsbrief van verleden maand waren de tweeling het onderwerp van onze Foto van de Maand vanwege hun prachtige vooruitgang in sociaal gedrag, en toen schreven we al dat de tweeling op dinsdag 30 oktober jarig zouden zijn en 13 jaar zouden worden.

De verjaardag van Sara en Valentina in onze wijk El Jardín was dan ook een perfecte dag om voor het eerst onze Luikse Wafels publiekelijk te testen. Ook was het een feestelijke dag omdat we wederom een nieuwe groep hebben gevormd in El Jardín vanwege de grote instroom van nieuwe speelsters. Deze nieuwe groep krijgt basketbaltrainingen in de ochtend. Tijdens de eerste training op dinsdagochtend hebben we dus gelijk alle speelsters op een Luikse Wafel getrakteerd, tot groot plezier van iedereen!

 

 

Allemaal vonden ze onze Luikse Wafels overheerlijk! In Colombia kennen ze wel een dunne Brusselse Wafel, maar niet de veel lekkerder Luikse Wafel. In november zullen onze coaches en Guido dan ook een plan gaan maken om te bekijken waar en hoe wij eventueel Luikse Wafels zouden kunnen gaan verkopen om zo geld in te zamelen voor ons project. En uiteraard zullen we ook zo vaak als mogelijk gaan proberen om onze speelsters op Luikse Wafels te trakteren!

 

Valentina (links) en Sara

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl