Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Donatie Rotaryclub Zwijndrecht WD

Donatie Rotaryclub Zwijndrecht WD

Op 30 juni hebben wij een prachtige donatie van 1.000 euro gekregen van de Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel om voedselpakketten te kopen voor de armste families van de deelnemende meisjes aan ons project. Geweldig nieuws want Colombia zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen.

 

 

 

  

  

 

Veel arme families hier in Colombia kunnen door de quarantaine die alsmaar verlengd wordt niet aan het werk, waardoor ze geen daginkomsten hebben om huur en eten te kunnen betalen. En het kan nog wel even gaan duren want het is heel goed mogelijk dat de piek pas wordt verwacht rond eind juli/midden augustus zei de Minister van Volksgezondheid.

 

Sinds april zijn we al bezig met het kopen van voedselpakketten voor de families die dit het meest nodig hebben maar financieel wordt het steeds moeilijker om dit vol te houden, want de quarantaine gaat maar door en door met als gevolg dat steeds meer families hierdoor zwaar in de problemen komen. De geweldige bijdrage van de Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel komt dus op een uitstekend moment!

 

Hierbij willen wij iedereen van de Rotaryclub Zwijndrecht ontzettend bedanken voor hun fantastische ondersteuning. Zodra wij de foto's binnen hebben van de uitdelingen van de voedselpakketten dankzij de Rotaryclub dan zetten we dit gelijk op onze website.  

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl