Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leaguedag Efe Gómez - Popular 1

Leaguedag Efe Gómez - Popular 1

Op zaterdag 12 maart heeft de leagueontmoeting plaatsgevonden tussen de teams van onze wijken Efe Gómez en Popular 1 m.b.t. onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza". Het was een zeer mooie dag en ons traditioneel gratis ontbijt werd weer erg gewaardeerd door alle deelnemende meisjes en hun aanwezige familieleden. Veel meisjes komen namelijk vaak zonder ontbijt naar wedstrijden vanwege de slechte financiële situatie van hun families.
 

Onze league motiveert de deelnemende meisjes aan ons project extra hard om op het goede pad te blijven want allemaal willen ze zeer graag deelnemen aan onze wedstrijden. De meisjes mogen echter alleen deelnemen als ze goede schoolresultaten behalen, goed sociaal gedrag vertonen (thuis, in ons project, op straat en op school) en zich niet inlaten met drugs en bendes. En ook is onze league een uitstekend middel om tienerzwangerschap tegen te gaan want alle deelnemende meisjes willen geen wedstrijd missen! 

 

Zie hierbij de foto's van deze fraaie leaguedag. De speellocatie was het basketbalveld in de wijk Efe Gómez. En het gratis ontbijt werd wederom uitgedeeld door onze zeer enthousiaste Nederlandse vrijwilligers Lars (links, 1e foto) en Willem (rechts, 1e foto) die momenteel voor 2 maanden aan de slag zijn binnen ons project.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl