Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Donatie basketbalring Aures 1

Donatie basketbalring Aures 1

Ons programma in de nieuwe wijk Aures 1 blijft alsmaar voorspoedig verlopen. Op de training van maandag 11 maart kwamen er inmiddels al 23 meisjes naar de training! Hierom hebben we wederom 10 nieuwe basketballen voor deze wijk gekocht, zie de foto onder.

 

 

En helemaal geweldig was de donatie van een basketbalring aan ons door de lokale school "Colegio Panamericano Colombo Sueco". Op het basketbalveld van Aures 1 ontbrak namelijk een basketbalring aan één kant van het veld.

 

 

  Speelsters Aures 1 samen met Guido en de gedoneerde basketbalring

(vastgehouden op de achterste rij door speelsters Lucila en Tatiana)

 

Alle speelsters waren uiteraard zeer blij met de gedoneerde basketbalring. Geweldig dat we nu op een heel basketbalveld kunnen gaan trainen!

 

De donatie van de basketbalring is tot stand gekomen dankzij onze coach Claudia Arrieta die als leraar lichamelijke opvoeding op de school "Colegio Panamericano Colombo Sueco" werkt. Hierbij willen wij de school alsmede Claudia heel hartelijk bedanken voor de donatie.

 

Vanwege het ontbreken van een ladder hebben we op maandag 11 maart aan een paar hangjongeren gevraagd om de basketbalring voor ons op te hangen, wat ze met veel plezier wilden doen. Met veel kunst- en vliegwerk hebben ze vervolgens de ring opgehangen. Zie hieronder de foto's van hun capriolen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als beloning voor het ophangen van de basketbalring hebben we de jongens allemaal wat te eten en drinken gegeven, wat ze erg leuk vonden.

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl