Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Huiskamerconcert Destino 2017

Huiskamerconcert Destino 2017

Op zaterdag 1 juli 2017 heeft Stichting Destino weer haar altijd zeer gezellig jaarlijks huiskamerconcert georganiseerd waarvan de opbrengst altijd naar 1 van de goede doelen gaat die Destino ondersteunt. Dit jaar kwam Stichting Aros de Esperanza in aanmerking als het goede doel m.b.t. de opbrengst. Net als verleden jaar trad ook dit jaar weer de fantastische band Morethan2ofUs op, samen met Lucia Hakbijl. Zij deden dit wederom geheel gratis, wat een prachtig gebaar van hen is.

 

 


De opbrengst van het huiskamerconcert was 1.300 euro, en vervolgens heeft Stichting Destino het bedrag nog eens verhoogd tot het schitterende bedrag van 2.000 euro. Penningmeester Marcel de Ruiter overhandigde tijdens het huiskamerconcert de cheque aan Guido Broekhuizen van Stichting Aros de Esperanza. Aros de Esperanza is momenteel bezig met het realiseren van diverse grote toekomstplannen dus deze prachtige donatie was heel erg welkom!

 

 

Hierbij willen wij alle aanwezigen bij het huiskamerconcert en iedereen die heeft gedoneerd heel hartelijk bedanken. Ook willen wij de band Morethan2ofUs en Lucia Hakbijl heel hartelijk bedanken voor het gratis willen optreden. En speciaal willen wij alle bestuursleden van Stichting Destino, en in het bijzonder Onno Hoogendijk en Marcel de Ruiter, plus alle andere betrokkenen bij Stichting Destino, super bedanken voor hun wederom fantastische steun aan Aros de Esperanza! 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl