Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leaguedag Aures 1 - Efe Gómez

Leaguedag Aures 1 - Efe Gómez

Zaterdag 27 april was een zeer heugelijke en feestelijke dag. Op deze zaterdag speelden onze speelsters van de nieuwe wijk Aures 1 namelijk hun allereerste leaguewedstrijden m.b.t. onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza"!  

 

 

De wedstrijden vonden plaats op het basketbalveld van Aures 1.Om deze speciale dag fraai te vieren treft u in dit artikel ruim 90 foto's aan van deze dag!

 

Momenteel is het erg regenachtig in Medellín, maar gelukkig bleef het deze zaterdagochtend geheel droog. In de vroege ochtend van de dag had het wel hard geregend, maar met de hulp van de speelsters van Aures 1, zoals Lucila, kregen we de waterplassen snel van het basketbalveld.  

 

 

 

Met slechts een kleine vertraging konden we dan ook om 08:30 al beginnen met ons traditioneel gratis ontbijt voor de speelsters. Het was erg hartverwarmend om te zien dat veel moeders van de speelsters aanwezig waren en ons hielpen met het uitdelen van de sinaasappelsap en kiptaartjes.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het lekkere ontbijt konden we beginnen met de wedstrijden. Omdat Juliana, de coach op proefbasis in de wijk Aures 1, op zaterdag studeert nam Guido deze dag haar taken over met de teams van Aures 1.

 

Om alle speelsters nog een extra keer aan te moedigen sprak Guido voor aanvang van de eerste wedstrijd de hele groep speelsters van Aures 1 toe. En uiteraard herinnerde Guido alle speelsters er ook aan dat ze zich natuurlijk netjes moesten gedragen tijdens de wedstrijden met gepaste waarden en normen. 

 

 

 

 

De eerste wedstrijd die deze zaterdag werd gespeeld was de wedstrijd t/m 8 jaar. Aures 1 in het rood; Efe Gómez in het blauw. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede wedstrijd die deze zaterdag werd gespeeld was de wedstrijd t/m 10 jaar. Aures 1 in het geel; Efe Gómez in het oranje.      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

De derde wedstrijd van de dag was de wedstrijd t/m 12 jaar. Aures 1 in het geel; Efe Gómez in het oranje.  

  

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En als laatste wedstrijd van de dag werd een wedstrijd gespeeld door de moeders van de speelsters Aures 1 tegen de speelsters Efe Gómez t/m 14 jaar en hun moeders.  

 

 

 

 

Het was geweldig dat zoveel moeders aanwezig waren om hun dochters aan te moedigen!

 

 

 

 

 

 

 

En iedereen wilde weer zeer graag op de foto met het logo van onze stichting!

 

 

 

 

 

 

 

Ter afsluiting van deze mooie leaguedag dag hebben we zoals gewoonlijk ook alle speelsters weer getrakteerd op een gratis lunch van sinaasappelsap en hartige kiptaartjes.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En met de prachtige hulp van de aanwezige moeders van de speelsters van de wijk Aures 1 hebben we na afloop van de leaguedag het basketbalveld en de tribune helemaal opgeruimd en in zeer schone staat achtergelaten!  

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl