Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Beloning schoolprestaties 2011

Beloning schoolprestaties 2011

Afgelopen vrijdag 9 december zijn wij begonnen met het belonen van onze speelsters die over zijn naar de volgende klas. Zoals beschreven in ons artikel van 25 november jl. eindigt het schooljaar in Colombia namelijk in december. Elke speelster die over is naar de volgende klas krijgt van ons een cadeautje. 

 

Als eerste wijk hebben wij deze vrijdag de wijk Blanquizal bezocht om de speelsters hun presentjes te overhandigen. Zaterdag, maandag en dinsdag zullen wij onze overige zeven wijken bezoeken.

 

De cadeautjes aan de speelsters worden in alle wijken uitgedeeld op basis van de beste schoolresultaten. De speelster met het beste schoolrapport mag als eerste kiezen uit de vele beschikbare presentjes. Daarna de speelster met het tweede beste rapport. En zo verder.

 

De speelster Laura (hier samen op de foto met onze coördinatrice Andrea) had het beste schoolrapport en koos voor de basketbal

 

De speelsters konden kiezen uit vele zeer mooie gedoneerde cadeautjes, zoals sporttassen, gymschoenen, zaklantaarntjes, sleutelhangers, portemonnees en haarspeldjes. Zie ook ons artikel "Cadeautjes voor onze speelsters".  

 

Speelster Diana koos voor de gymschoenen 

 

 

 

 

 

Alle speelsters waren reuze blij met hun geschenkjes. De meesten van hen leven in grote armoede, dus deze cadeautjes zijn vrijwel zeker ook gelijk hun Kerstcadeautjes want hun families kunnen zich helaas de aanschaf van presentjes niet veroorloven.

 

Overzicht speelsters Blanquizal met hun cadeautjes  

 

Om de dag helemaal feestelijk te maken hadden wij voor de speelsters ook een leuke gezonde fruitmix georganiseerd. Voor het begin van de uitreiking van de cadeautjes hebben wij elke speelster op dit lekkere drankje getrakteerd.

 

 

Uw attenties zijn een geweldige aansporing voor de speelsters om op school hun uiterste best te doen. Wij hopen dan ook dat u allen ook het komende jaar weer cadeautjes aan ons zult willen geven die we aan onze speelsters kunnen uitdelen ter beloning voor hun schoolprestaties.  

 

  

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl